Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts, Bungie'den Umudu Kesmiş Değil


 
     Bir süre önce Activision ile anlaşan Bungie 10 yıl boyunca bu yayıncı firma için oyun üreteceğini duyurmuştu. Infinity Ward ekibinin Electronic Arts'a sığınmasından sonra bu stüdyosu oldukça zayıflayan Activision bu anlaşma ile gücünü bir kere daha göstermişti.
 
     Activision'a karşı avantaj sağlamak için elinden gelen herşeyi yapacak gibi görünen piyasanın en dişli şirketlerinden Electronic Arts, Infinity Ward'dan sonra gözünü Bungie'ye dikti.
 
     Halo efsanesinin yaratıcısı Bungie'nin çok büyük bir stüdyo olduğunu bilen Electronic Arts'tan David DeMartini,  eğer 2. bir stüdyoda çalışmalarına başlayacak olurlarsa onlarla görüşmeye hazır olduklarını açıkladı.
 
     Bungie'nin yeni macerasında başarılı olmasını istediğini söyleyen Electronic Arts yetkilisi, Bungie'nin dünyadaki en büyük 20 geliştirici stüdyo arasında olduğunu da sözlerine ekledi.
 
     Activision'ın Infinity Ward olaylarından sonra bu tür bir yakınlaşmaya izin vermesi pek de olası görünmese de EA'in her fırsatı kollayacağına eminiz.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 Infinity WardElectronic ArtsActivision David DeMar
Steam'de Sega Oyunlarına Büyük İndirim İnsanlar Neden Playstation 3 Alır?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız