Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts, 2023'ün Başlarında Büyük Bir IP ve Remake'i Yayınlayacak

 
 
Electronic Arts, 31 Mart 2022'de sona eren mali durum raporunda, 2023'ün başlarında EA Partners, EA Sports ve EA Sports PGA Tour iş birliği kapsamında büyük bir IP'yi ve yeniden yapım bir oyunu yayınlayacağını açıkladı. Ayrıca EA, dört yeni oyunun daha duyurulmadığını belirtti.
 
EA ek olarak şunları bildirdi: "Şu anda Motive ekibi PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Dead Space (2023)'i geliştiriyor. Bu oyun 2023'ün başlarında çıkış yapacak. Dead Space'in bu sürümü remake sürüm olarak karşımıza çıkacak."
 
Bilim kurgu klasiği hayatta kalma korku oyunu Dead Space, sıfırdan geliştirilerek yeniden yapım olarak geri dönecek. Dead Space, yeni nesil konsollar ve PC için özel olarak geliştiriliyor. Ayrıca Frostbite motorunu kullanıyor. Oyun ek olarak çarpıcı görselleri, ses ve kontrolleri bünyesinde barındıracak. Böylece oyunculara eşsiz bir deneyim sunacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo Electronic Arts
Cloud Gardens'ın Switch Sürümü Ertelendi Macera Oyunu Kingdom Eighties: Summer of Greed Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İbrahim770

11.5.2022 17:02:51

+1
Hadi ea şaşırt bizi

BSC Misafiri

11.5.2022 13:10:34

+1
allied assault remake diyeceğimde beceremezler

BSC Misafiri

11.5.2022 12:50:10

+1
İnşAllah Bu oyunlardan biri Most Wanted Remake gibi bir şey olur. diğeri ise Titanfall 3 olur. sanırım EA dan en büyük beklentilerim bunlar. Aslında Most Wanted sadece Remastered olsa güzel olur. ayrıca Most Wanted ve Carbon Hikayesini devam ettiren bir oyun gelse böyle içinde Mia ve Razor'u göreceğimiz çok harika olur ama büyük ihtimal hiçbir zaman göremeyeceğiz. EA dan bir başka istediğim ve yine umudumu kaybettiğim oyun Titanfall 3 dü ama onun hakkında da en son sızıntılar vardı ama haberini yapmadınız. belki görürüz bir Titanfall 3 de.

RealArek

11.5.2022 12:16:00

+4
Medal of Honor serisini geri getirseler çok güzel olur son oyunu steam için bile gelmedi sanki EA para kazanmak istemiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız