Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elder Scrolls MMO'su Tek Kahraman Duygusu Verecek


  The Elder Scrolls Online yönetmeni Matt Firor, oyuncuyu kendi oyununun ve kendi yolculuğunun kahramanı yapmak için % 100 tek başına yapabilecekleri ana senaryo görevinin oyunda yer edeceğini söyledi.
 
"Elder Scrolls oyunlarında her zaman için kahramansınızdır, isteseniz de istemeseniz de. Yapmak istediğiniz en son şey finalde siz krallık şehrini yağmalayan Mehrunes Dragon ile yüzleşirken, sırf sizinle aynı görevde olduğu için ardınızda 15 kişinin sırada onu öldürmek için beklediğini görmektir.
 
Öyleyse bir MMO tasarımcısı olarak, oyuncunun oyunda mühim bir karakter oluşunu unutturmamak en önemli görevim. Siz bir kahramansınız ve ben bu hissiyatı sunabilmek için karmaşık teknoloji unsurunun işin içine girdiği yerde ve anda zorluklarla mücadele ederek bir örnek göstergesi olması için çabalıyorum. Oyunda tamamiyle tek oyuncuya odaklanan % 100 tek başınıza bitirebileceğiniz ve tüm bir oyunun sizze odaklandığı, Elder Scrolls dünyasının sizi kahraman kıldığı ve sizin hareketlerinize tepki gösteren bir evren olacak."
 
The Elder Scrolls Online PC ve MAC için 2013 yılında kendini gösterecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
South Park: Tenorman’s Revenge'e Güncelleme Dragon's Dogma'nın İlk İnceleme Notları Yayımlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.5.2012 06:45:29

0
yeni bir sey degil bu.. SWTOR'da da butun class questleri tek basina oynayarak bitirilebiliyor.. sadece heroics, flashpoint ve operations icin grup gerekiyor. ozetle ana hikayenin gorevlerinde grup olusturmak opsiyonel olacak ancak cok daha zorlu olan yan gorevler icin grup bulmak zorunda olacaksiniz..

Guest-56D7221EF

21.5.2012 20:07:55

0
F2P mi olucak oyun ???

irondragon01

21.5.2012 16:57:55

+1
MMO nun ruhu takım olabilmek yada rakip olabilmektir. Herşeyi tek başımıza yapabileceksek bu oyunun mmo olmasının ne kıymeti varki?

OzgurKlnc

21.5.2012 11:06:03

0
Eğer aynı grafikleri verebilirlerse ve oyunda karekter dövüşleri olur ise oyun çok güzel tutar umarımki güzel olacak,Haber İçin teşekkürler...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız