Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

E. Honda, Lucia ve Poison 4 Ağustos'ta Street Fighter V: Arcade Edition'a Eklenecek

 
Street Fighter V: Arcade Edition yeni karakterleri E. Honda, Lucia ve Poison karakterleri 4 Ağustos'ta oyuna eklenecek. Ayrıca yeni dövüş sahnesi “Honda Sento” da eklenecek.

5 Ağustos'ta Capcom “Summer 2019 Character Bundle” paketini yayınlayacak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bu duyuruların muhtemelen 2 - 4 Ağustos tarihleri arasında Las Vegas'ta Mandalay Bay'de düzenlenecek sadece dövüş oyunlarına adanmış yıllık turnuva Evo 2019 etkinliğinde yapılması planlanıyordu fakat Steam sayfası üzerinden sızdırıldı ve ardından Capcom da resmi olarak doğruladı.
 
Street Fighter V: Arcade Edition PlayStation 4 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Oyuncular 1 Ağustos - 11 Ağustos tarihleri arasında oyunu ücretsiz olarak deneyebilecek.

E. Honda, Lucia ve Poison karakterlerinin oynanış fragmanlarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.  
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Street Fighter 5 Street Fighter V Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo ryu xbox360 ps3 pc iphone 3DS
Borderlands 3'ün Yapımı Tamamlandı Downwell, Slay the Spire, Pandemic ve Daha Fazlası Xbox Game Pass'e Geliyor

BSC Misafiri

1.8.2019 12:55:43

0
Gelmesi gereken çok sf karakteri var ama anlaşılan final fight serisi ile sf serisi birleşiyor. Gayet güzel. Sanırım karakterler arası da bağ var yani hikaye paralel ilerliyor ya da birbirinin içine girmiş ama nasıl bir bağ var aralarında bilmiyorum. Gözüme batan şey grafikler(ama ilk açıklandığı zaman çok beğenmiştim) ve karakterlerin 4 deki hareketleri aynen 5de pek de bir fark yok. Ayrıca saçma sapan hareketler dr var poison bir ara örümcek adam gibi zıplıyor. İlk çıkan karakterlere daha çok özenmişlerdi (sezon1-2). Canımı sıkmadı değil bu durum. Hakan da yok. Ve kaç defa denildi eğer bir final fight karakteri gelecekse o maki genryusai olmalı diye. O harika güzelliği, kıyafeti ve atak karakteri ile:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter V
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız