Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EVE Online'ın Yapımcısı Sıkıntılı Günler Geçiriyor

World of Darkness de merakla beklenen MMO-RPG'lerden.

     MMO oyun dünyasının köklü yapımlarından EVE Online'ın yapımcısı sıkıntılı günler geçiriyor. CCP Stüdyoları bugün yaptığı açıklamayla birlikte EVE Online için yaptıkları son değişikliklerin birer hata olduğunu kabul etti ve oyunun aktif kullanıcı sayısının bu yazdan itibaren düşüşe geçtiğini açıkladı.
 
     Bir yayıncıya bağlı kalmadan kendi başının çaresine bakan CCP, üç farklı dalda koşturmaya çalışıyor. CCP Stüdyoları bugün yaptığı açıklamayla birlikte EVE Online'ın güncellemeleri, yeni MMO-RPG World of Darkness ve PS3'e özel olacak olan MMO-FPS oyunu Dust 514'ün kendi bütçelerini sarstığını da açıkladı.
 
     Açıklamada, bu düşüşün devam etmesi yerine çalışan sayısında %20'lik bir azaltmaya gittikleri ve bu durumda yeni teknolojisiyle bizleri büyüleyen World of Darkness'in arka plana atılacağı, Dust 514 ve EVE Online'a yoğunlaşacağı belirtildi.
 
     Tüm bu haberlerin yanı sıra CCP yayınladığı basın açıklamasında, EVE Online'ın durumunun iyi olduğu da eklendi. Açıklamada, şuandaki aktif oyuncu sayısının geçen seneye oranla daha fazla olduğu yazıldı. Ayrıca yazıdaki "Diğer MMO'ların aksine EVE Online, 2003'den beri her yıl katlanarak büyümeye devam ediyor." kısmı dikkatleri çekti.
 
     Son olarak açıklamada, World of Darkness'in sadece arka plana atıldığı, herhangi bir iptal durumunun söz konusu olmadığı belirtildi. 

Bu haberin bağlantısı
URL
EVE Online CCP Atari Namco Bandai MMORPG Bilim Kurgu Uzay
Dragon Quest X'ten Puku Land Görüntüleri Japonya'da Haftanın En Çok Satanları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
EVE Online
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız