Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EQ Tasarımcısının Kickstarter'ı Tamamlanamadı


    MMO-RPG türünün önemli örneklerinden EverQuest'in tasarımcılarından Brad McQuaid, geçtiğimiz ay içerisinde Kickstarter'dan yeni bir MMO projesinin duyurusunu yaptı. Pantheon: Rise of the Fallen ismindeki bu proje, hedefine ulaşmakta başarısız oldu.
 
    Gün itibariyle sona eren bağış sürecinde 880 bin dolarlık hedef tamamlanamadı. McQuaid'in yeni oyunu Pantheon: Rise of the Fallen, Kickstarter'dan 460 bin dolar toplayabildi. Bundan sonra McQuaid ve ekibi, Pantheon'un resmi sitesi üzerinden bağış toplamaya devam edecek. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
pantheon brad mcquaid pc mmorpg
Colin McRae Rally, Android'e Çıktı Rift'e Hesap Tabanlı Binek Sistemi Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.2.2014 09:06:54

0
Vallaha gençler girin okuyun adam bağış yapacaklara zaten açıklıyor bak kardeş para verecen şöyle şeyler gelecek şöyle decam edecek diye kimseye batmıyordur diye tahmin ediyorum zaten para verdiğniizi bile sanmıyorum şikayet etmeniz garip

Guest-56D7221EF

23.2.2014 02:22:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri buda son moda oldu ha bağış topla oyun yap oyunlarda belirli br düzey aynı tarz hangisi tuttuysa o yoldan git sürekli bağışla 0 masraf oyun yap + ücretle sat kaara geç oh walla yakında oyun firmalarıda bu uygulamaya dönmezse iyidir.
İşte bende tam bunun için sordum :D :D kickstarda aslında iyibişey yapılıyormuş gibi duruyor ama aslında yapılmıyor.

BSC Misafiri

23.2.2014 01:36:07

0
buda son moda oldu ha bağış topla oyun yap oyunlarda belirli br düzey aynı tarz hangisi tuttuysa o yoldan git sürekli bağışla 0 masraf oyun yap + ücretle sat kaara geç oh walla yakında oyun firmalarıda bu uygulamaya dönmezse iyidir.

Guest-56D7221EF

23.2.2014 00:54:28

0
Ben bişey merak ediyorum bu kickstarer belirli bir miktar bağış toplayan yapımcılar oyunlarını piyasaya sürerkende belirli bir ücret ile çıkaracaklar değil mi ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız