Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EMEA Challangers Playoff Şampiyonu Gambit Esports Oldu!

 
     VALORANT Champions Tour 2021: EMEA Stage 3 Challengers Playoffs turnuvası tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu Gambit Esports oldu. Gambit Esports, büyük finalde temsilcimiz SuperMassive Blaze takımını 3-1 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.
 
     EMEA Challengers Playoff'larının büyük finalinde Gambit Esports, temsilcimiz Papara SuperMassive Blaze'i 3-1 (Ascent:13-1, Split: 11-13, Bind: 5-13, Haven: 3-13) mağlup ederek şampiyon oldu. Gambit bu şampiyonlukla 32.500€, turnuvayı 2. sırada tamamlayan SuperMassive Blaze ise 15.000€ kazandı. 
 
EMEA Challengers Playoff Turnuvasının Sıralaması
 
1- Gambit Esports - Masters Berlin Katılımcısı
2- SuperMassive Blaze - Masters Berlin Katılımcısı
3- Acend - Masters Berlin Katılımcısı
4- G2 Esports - Masters Berlin Katılımcısı
 
     VALORANT Champions Tour 2021'in 3. ve final aşaması olan Masters Berlin turnuvası 10 Eylül tarihinde Almanya'da düzenlenecek. Turnuvanın şampiyonu VALORANT 2021'in en iyi espor takımı ünvanına sahip olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
PlayStation Özel Oyunu Wild'ın iptal Edildiği Bildirildi Astria Ascending - 20 Dakikalık Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız