Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"EA'nın Sadece Mobil Oyunlarında Ödemeler Olacak"


   Geçtiğimiz günlerde tüm oyunlarında oyun içi ödeme sistemi kullanacağı konuşulan ve bu zamana kadarda konuyla ilgili herhangi bir yalanlama yayınlamayan EA'dan nihayet bir yanıt geldi.
 
   Daha önce söz konusu açıklamayı yapan ve "oyun içi ödeme sistemini ilerideki oyunlarımızda da kullanacağız" şeklinde konuşan EA CFO'su  Blake Jorgensen, bu konuda yanlış anlaşıldığını belirtti. Yalnızca mobil oyunlarda böyle bir ödeme sistemi olacağının altını çizen Jorgensen, bunun nedenini de oyunların ücretsiz olarak yayınlanıyor olması olarak gösterdi.
 
   EA her ne kadar küçük ödemelerin oyunlar içerisinde kullanılmayacağını söylese de Dead Space 3'te de gördüğümüz gibi bazı özelliklerin gerçek para karşılığında satıldığı bir sistem hali hazırda kullanılıyor. Gelecekteki EA oyunlarında bu sistemin kullanıp kullanılmayacağını ise zaman gösterecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Electronic arts microtransactions ödeme sistemi dead space 3 mobil
Angry Birds Space Sonunda Steam'e Geldi 3DS'inize Yeni SD Card Almaya Hazırlanın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Uchigatana

17.1.2018 03:17:40

+1
Nereden Nereye!

BSC Misafiri

8.3.2013 19:18:35

0
bende yeni gelecek Battlefield serisinde tank ehliyeti uçuş lisansı gibi şeyler olcağını ve bunların parayla satılacağını hatta bir duvarlara sağa sola ismini mermiyle yazamayısın diye 1 sarjör 1 dolar olur diye düşünüoyrdum

MiyopBey

8.3.2013 16:32:50

0
Oyuncular çok rahatsızlarsa almasınlar arkadaş! Millet alıyor ki böyle sistemler ortaya çıkıyor. Yapımcılar böyle sistemleri çıkarma cesaretini Call of Duty sayesinde kazandı.Eğer bu CoD çılgınlığı devam ederse daha çok şeyler göreceğiz.

stun

8.3.2013 16:32:14

0
baktılar aşırı tepkı alıyorlar haklı olarak... sonradan kıvırdılar.. bunun açıklaması bu.. yoksa kimse bana dead space 3 u açıklayamaz..

BSC Misafiri

8.3.2013 16:15:32

0
Mobil oyunlar tam sömürücü eanin 5 dolara nfs aliyon 1 araba parasi nfsde 4 dolara satiliyo

supermariooooo

8.3.2013 12:52:48

0
almayın kardeşim sizde şu ea nın oyunlarını. dandik dundik arcade oyunlar yapıp bi temiz sömürüyor. şöyle bakıyorumda 27 yaşındayım 6 yaşındayımdan beri oyun oynuorm ve EA nın hayatıma soktuğu oyun sayısı 3 evet sadece 3. nfs 4 high stakes ,nfs shift ve fight night başka hiçbirşey yok. artık kesndi adıma ubisoft yada ea nın herhangi bir oyunun almıorm. seçici olursanız sömürülmezsiniz. adamlar alanen yoluyoruz diyorlar .

BlackBeasT

8.3.2013 11:59:27

+1
Full oyun parası verdikten sonra daha oyun içi ne parası istiyorsun EA , oyunu kırpıp uyduruk DLC diye satıyorsun yetmiyor , sinsice parası ödenmiş oyunda mikro-ödeme istiyorsun Kafaya koymuş bunlar durmaz. EA tepki gördüğü için geri adım attı , Ubi'de oyunlar için online altyapı var oda ufaktan full oyun için dilenci gibi micro-ödeme istemeye başlar..Yeni konsollar gelir aynı dilenciliği orda yapmaya başlarlar. Microp-dilencilik sistemi kurarlar...

digimon52

8.3.2013 11:45:12

0
Bf3 de sanki cok farkliydi karakder gelisimleri icin daha iyi hale getirmek icin bile para isdiyor birde oyun´daki dengeden bahsediliyor. elimde Fight Night Champion var ve onun icinde aynisini diye bilirim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız