Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Yeni Golf Oyunu Rory McIlroy PGA Tour'u Duyurdu


      EA, bir süre önce Tiger Woods ile olan anlaşmasını noktalamıştı. Firma bugün Tiger Woods anlaşması sonrası çıkacak olan ilk golf oyununu duyurdu: Rory McIlroy PGA Tour.
 
      Üç büyük turnuva şampiyonluğu bulunan İrlandalı golfçünün adını alan Rory McIlroy PGA Tour, PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilmekte. McIlroy, oyun için şu sözlere yer verdi:
 
"Yüzümü ve ismimi EA Sports Rory McIlroy PGA Tour'da görmekten büyük gurur duyuyorum. Bu benim için büyük bir onur ve küçüklüğümde bu sporu yaparken böyle bir şeyin olmasının hayalini bile kuramazdım. Umarım insanlar oyundan zevk alır. Oyunun bir parçası olabildiğim için çok mutluyum."
 
      Bahsettiğimiz oyunun Frostbite Engine ile geliştirildiğini ve çukurlar arasında yükleme ekranlarının bulunmayacağını belirtelim. Yapım Haziran ayında çıkışını gerçekleştirecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net Rory McIlroy PGA Tour spor golf ea ea sports ps4 xone playstation 4 xbox one frostbite
Battlefield: Hardline'dan Çatışma Dolu Bir Live-Action Video Mod Yapımcıları Hotline Miami 2: Wrong Number'a Windows XP Desteği Getirdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

17.3.2015 16:07:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta1 Pc'ye neden gelmiyor bir bilginiz var mı?
Satmadığı için. Bu arada oyunun ismine illa bir sporcunun ismimi verilmesi gerekiyor? Yapın EA sports PGA Tour olsun bitsin. Zaten EA'e bu nesil iyice gıcık olmaya başladım duyursanıza kardeşim yeni Fight Night'ı, Skate'i, FIFA Street'i, NBA Street'i! Ne halt yiyorsunuz bıktık her sene FIFA ve NBA den!

vito_scaletta1

17.3.2015 15:42:08

-1
Pc'ye neden gelmiyor bir bilginiz var mı?

BSC Misafiri

17.3.2015 11:43:04

0
Hadi Kodaman kesimin gözü aydın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rory McIlroy PGA Tour
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız