Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA: Tatil Sezonunda PS4 ve Xbox One Arasında Büyük Bir Rekabet Olacak


      Electronic Arts'ın tepe isimlerinden bir tanesi olan Peter Moore, GameindustryInternational'a konuştu ve tatil sezonunda(yılbaşı dönemi) iki konsolun aynı fiyattan piyasada olması büyük bir rekabeti ortaya çıkaracağını söyledi.
 
"Bence tatil sezonunda büyük bir rekabet olacak. Ve biz üçüncü parti bir geliştirici olarak 'tatlı nokta'da bulunuyoruz. Kullanıcılar da rekabeti seviyor, ayrıca endüstri için de güzel bir şey." 
 
"Kendi platformlarına yatırım yapmaları için Sony ve Microsoft gibi güçlü firmaların çekişmesi gerekir. Bu da rekabeti getirir. Wii U'nun geri dönüşünü görmek istiyorsunuz, çünkü bu oyuncular ve endüstri için sağlıklı. Eğer kaçak bir kazanan çıkarsa, bu ters etki yaratacaktır." 
 
     Konuşmasına PS3 ve Xbox 360'a değinerek devam eden Moore, iki yıl daha bu konsolları desteklemeye devam edeceklerini söyledi. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 xbox one ps4 ea electronic arts peter moore battle console
"Destiny Yılın En Çok Satan Oyunu Olacak" The Walking Dead ve The Wolf Among Us'ın Yeni Nesle Çıkış Tarihleri Göründü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.7.2014 18:24:43

0
PS4 yine en çok satan konsol olur. Hatta neslin galibi belli de anlamak istemiyorsunuz. EA MS'den para aldığı anlaşmalar gereği böyle konuşuyor eşitlemeye çalışıyor, yemezler. Siz oyununuza işinize bakın, hangi platformu seçeceğine oyuncular karar versin.

PHO3N1X

1.7.2014 14:57:41

0
Konsolda adam akıllı oyun yok insanlar Master Chief almasında ne yapsın ? Alın her 2 konsoluda keyfinize bakın,burda tartışma çıkaracağınıza.

Master_Evil

1.7.2014 14:52:19

0
asıl rekabet bizim forumda

BSC Misafiri

1.7.2014 14:36:33

0
@ çağlar@ bsc Misafiri Eyvallah siz ne derseniz odur ama. Master Chief Collection şu an Amazon da en çok satanda bir numarada. Sene sonu. SSO,Fable, FH2 ve Spencer ın demesine göre Gamescom da açıklayacakları exclusive oyunlar var. Ey yavrum ey fanboyluk böyle bir şey.

Jem-Jem

1.7.2014 14:32:13

+1
Donanım demek her şey demek değil. Bunu PS2'yi donanımıyla havada karada ezen Gamecube ve Xbox'a bakıp, bir de satış rakamlarına bakıp anlayabilirsiniz. Youtube'da kesilmiş, yavaşlatışmış özel videolardaki gibi bir ortamda tecrübe etmeyeceksiniz konsolları, sizi grafikleri rahatsız etmeyecektir. Tarih örneklerle dolu, Nintendo DS-PSP, 3DS-Vita, Wii-PS3 ve Xbox360... Daha da devam eder bu liste. Bunlar adı üstünde oyun konsolu, iyi oyun bekliyor herkes, iyi donanım değil. Benim gönlümden geçen rekabet olması, 3 Konsol'dan birinin kopup gitmemesi.

Çağlar Yılmaz

1.7.2014 13:13:15

0
XO'nın O Donanımla PS4'le Yarışması İmkansız EA Ben UFCdeki Gibi İkisinide 900p Yapar Birine 2x Birine 4x Çakar Böylece İkisinide Rekabet Ettiririm Diyor Tabi Böylece XO Kullanıcıları Heryerde Bumu 1.5 Katlık Fark Yazacaklar EA ya Diyeceğim Şudurki Kış Ayında Rekabet Değil XO Diye Bir Konsol Kalmayacak Sen Az Daha Sabret.

BSC Misafiri

1.7.2014 11:06:57

0
EA kendi oyunları adına konuşmuş haliyle, genel anlamda üç yeni nesil konsol firmasını birinci parti oyunlarının sayılarının çokluğu ve kalitelerini baz alarak değerlendirirsek PS4 ve Wii U'nun sadece sene sonunda değil nesil boyunca çekişecekleri açıkça ortada. Özel oyunlarının büyük çoğunluğu FPS veya Shooter olup ve bazılarının kalitesiz yahut az sattığı zaman doğrudan PC platformuna da servis edilmesi nedeniyle Xbox One'ın işinin çok zor görünüyor. Yeni nesilde en çok satan oyunlar içinde ilk 10'da bir tane bile Xbox One özeli oyun yok. Multiplatform oyunlarla konsol bir yere kadar satar çünkü PC'de bu rekabetin içinde olduğundan ve sabit olmayan donanımıyla multiplatform oyunlar adına her yönüyle daha avantajlıdır. Konsol firması için özel oyun satışları konsolun rekabet gücünü ve yatırımını artırır. PS4 ve Wii U son derece önemli ve kaliteli özel oyunlara sahip olduklarından satışlar konusunda pek zorlanmayacaklardır. Tokyo Game Show fuarı dönemi iki Japon konsol firmasının tanıtacağı önemli oyunlar olacaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız