Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Star Wars Battlefront 2'de Hikaye Modu Olacağını Doğruladı

 
   Kasım 2015 tarihinde çıkış yapan Star Wars Battlefront oyunun aksine Star Wars Battlefront 2'de hikaye modu bulunacak. Electronic Arts finansal çeyrek konferansında EA CEO'su Andrew Wilson resmi olarak doğruladı.
 
   Bunun dışında oyunun bir öncekinden daha büyük olacağı ve içerisinde daha fazla kahraman ve bölge bulunacağı belirtildi. Birçok Star Wars döneminden içerik olacağı da Andrew Wilson tarafından ek olarak söylendi. 
 
   Star Wars Battlefront 2, 2017 tatil sezonunda çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Wars Battlefront II EA DICE FPS
Electronic Arts Yeni Need for Speed Oyunu Hakkında Konuştu BioWare'in Yeni IP'si RPG Değil
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

2.2.2017 20:24:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sean john

battlefront 2 nin single modu baya iyidir ve sinematiklidir multiside iyidi .
Doğrudur zaten yanlışım varsa düzeltsin biri demiştim o yüzden fakat tam hatırlamamakla birlikte yine çok özenli değil diye hatırlıyorum. Aksini söylerseniz Steam'den alıp bir bakayım.

Dark Poison

2.2.2017 12:04:56

0
Bu yıl aynı zamanlarda RDR2 çıkacak zaten.Karşısına ne çıksa zerre şansı yok.Hikayede kurtarmaz BFront'u.Online'ında onlarca saçma sapan denge sorunu vardı aynı mantıkla çıkarsa her elini sallaya 50 kill alabilirse yine çekilmez bir oyun ortaya çıkar.

Golden Hawk

1.2.2017 21:26:21

0
İlk oyunu büyük umutlarla çıktığı zaman almama rağmen hayal kırıklığına uğramıştım. 1 ay sonra sıkılıp bıraktım. Single modu ekleseler güzel olur ama online kısmının da ciddi bir geliştirmeye ihtiyacı var.

Sean john

1.2.2017 21:19:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Yanlışım varsa biri düzeltisin fakat eski Battlefront 1 ve 2'de Single vardı fakat yalandan bir Single moduydu. Bootlara karşı oynuyordunuz öyle aman aman sinematikli, özenilmiş bir Single yoktu. O yüzden yeni oyunda Single olmamasına tepki göstermedim ve diğer EA stüdyoları başka Star Wars oyunları üzerinde çalışırken Battlefront 2'de Single modu da öyle olacaktır diye tahmin ediyorum. EA'den iki beklentim var; hero olma özelliği eski oyunlarda olduğu gibi adam öldürme ve takıma olan katkınıza göre olsun. Yani herkesin bir barı olsun erken ya da geç herkes hero olabilsin. Ben oyunu geç almış biri olarak bir kere anca hero olabildim. Çünkü DICE'de kafası çalışmayan birkaç geliştirici hero'ları her zaman haritanın aynı yerlerinde spam edelim demiş ve bu yüzden bazı oyuncular hero olana kadar orada duruyor ve hero oluyor. Oyunun ilk 5 dakikası 0 öldürme 0 ölme ile durup daha sonra 30'lara çıkan oyuncuları görmek mümkün. Haliyle sonradan girdiyseniz ya da hero'ların yerini ezberlemediyseniz öyle bakınıyorsunuz. Bir diğer beklentim de oyun yine içerik olarak çok kısır olmasın. Season Pass ile zenginleşiyor değil Season Pass ile adam gibi bir hale geliyordu.
battlefront 2 nin single modu baya iyidir ve sinematiklidir multiside iyidi .

Sean john

1.2.2017 21:18:23

0
Multisi bile iyi değildi en çok aldığıma çok pişman olduğum oyun . Season passı çok berbat ve boştu .

2K

1.2.2017 19:04:20

0
Yanlışım varsa biri düzeltisin fakat eski Battlefront 1 ve 2'de Single vardı fakat yalandan bir Single moduydu. Bootlara karşı oynuyordunuz öyle aman aman sinematikli, özenilmiş bir Single yoktu. O yüzden yeni oyunda Single olmamasına tepki göstermedim ve diğer EA stüdyoları başka Star Wars oyunları üzerinde çalışırken Battlefront 2'de Single modu da öyle olacaktır diye tahmin ediyorum. EA'den iki beklentim var; hero olma özelliği eski oyunlarda olduğu gibi adam öldürme ve takıma olan katkınıza göre olsun. Yani herkesin bir barı olsun erken ya da geç herkes hero olabilsin. Ben oyunu geç almış biri olarak bir kere anca hero olabildim. Çünkü DICE'de kafası çalışmayan birkaç geliştirici hero'ları her zaman haritanın aynı yerlerinde spam edelim demiş ve bu yüzden bazı oyuncular hero olana kadar orada duruyor ve hero oluyor. Oyunun ilk 5 dakikası 0 öldürme 0 ölme ile durup daha sonra 30'lara çıkan oyuncuları görmek mümkün. Haliyle sonradan girdiyseniz ya da hero'ların yerini ezberlemediyseniz öyle bakınıyorsunuz. Bir diğer beklentim de oyun yine içerik olarak çok kısır olmasın. Season Pass ile zenginleşiyor değil Season Pass ile adam gibi bir hale geliyordu.

Storm Raider

1.2.2017 15:50:08

0
Öylesine 8-9 saatlik bir oynanış koyup hikaye diye yedirtmezlerse güzel olur uzun zamandır keyifli bir star wars oyunu bekliyordum...

Wayward Son

1.2.2017 12:33:51

0
Konu SW olunca hiç sakin kalamam o yüzden bi yürü git Dice diyorum. Dice iyidir, güzel MP oyunlar yapar ancak hikaye işine hiç girmesin. Hele SW gibi bir evrende at koşturmak çok zor. 5-6 saatlik ucuz bir senaryo olmasın yine. Hem multi, hem single olarak efsane olan Dark Forces - Jedi Knight serilerini özlemle anıyoruz.

PlayerX

1.2.2017 12:29:55

0
Önceki oyun filmin çıkışına yetişsin diye kırpılmış olarak çıktı, bu sefer yaklaşık 1 yıl daha süreleri var.

Shovel Knight

1.2.2017 10:08:37

0
önce hiç zahmete girmeden ismiyle satıyorlar sonra 2. oyunu da alsınlar diye hikaye ekliyorlar az çakal değil bu EA

St Batuhan

1.2.2017 09:41:39

0
Hikaye o kadar mühim değil benim için bu oyunda. Asıl hikaye tabanlı oyunlar sağlam gelsin de, diğer stüdyolar da bizi hüsrana uğratmasın. Bir de Jedi Knight serisi gibi bir seri oluştursalar da hem ışın kılıcı hem de güç kullanımı konusunda bi zirveye ulaşsak. Hatta onun hikayesini remake yapsalar derdim ama legacy kısmına gitti :(

s_demirci_53

1.2.2017 09:39:28

0
asıl önemli olan hikayenin star wars evreninde kayda değer bir senaryo olması, yani bir filmle alakası olsa veya filmde bir konuyu diğerine bağlasa çok güzel olurdu. bioware bu açıdan çok iyi...

defected

1.2.2017 09:32:18

+1
maksimum 4 saat falan sürecek yalandan bir hikaye koyacakları için heyecanlandırmadı maalesef

PÜSKÜLLÜ MORUK

1.2.2017 09:06:55

0
Olsun bir zahmet. İlk oyunu bir sevinç le ön siparişle aldım ama fos çıktı. Tek kişilik kısmın sadece 2 bölümünü oynayıp sildim.

fenomertcan

1.2.2017 08:38:53

0
Arcade ve Similasyonun tam ortasına oturtulmuş sağlam bi oynanış ve bahsedilen geniş içerikle yapılırsa çok sevinirim.DICE'a güvenim sonsuz.Bu senenin beklediğim iki oyunundan biri.Diğeri de RDR 2 Bir Rockstar Efsanesi

dingo egret!

1.2.2017 03:46:13

+5
Hele şükür millet hatalarına ayıkıyor. Hayır bu içi boş, multi odaklı oyunları üretim imkanları nisbeten küçük olan bağımsız geliştiriciler falan yapıyor olsa tamam diycem de EA sen endüstri devisin yahu. Bu tip oyunların azalarak tez zamanda bitmesi temennisiyle...
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Battlefront II
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız