Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports UFC, EA Access Üyelerine Sunuldu


       EA Games'in Xbox One kullanıcılarına sunduğu EA Access özelliği bildiğiniz gibi Xbox One kullanıcılarına belirli oyunları ücretsiz olarak veriyor. Firma son olarak bu ücretsiz oyunlar arasına EA Sports UFC'nin gireceğini duyurmuştu. Yapım bugün EA Access üyelerinin beğenisine sunuldu.
 
       Eğer siz de bir EA Access üyesiyseniz  EA Sports UFC'yi Xbox One konsolunuza indirebilirsiniz. Eğer oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz sizin için hazırladığımız video incelememizi aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ea.com UFC Dövüş EA Sports Ignite Engine Xbox One PS4 UFC Dövüş EA Sports Ignite Engine Xbox One PS4
Thimbleweed Park'ın Kickstarter Kampanyası Başarılı Bir Şekilde Sonlandı Halo 5: Guardians'ın Beta Süreci için Yeni Bir Video ve Detaylar Paylaşıldı

necipfazil2041

19.12.2014 15:02:50

0
Oyuna dün akşam biraz baktım. Yarım yüklenmişti ve tutorial kısmını oynayabildim sadece. Basit bir arcade havasında değil oyun. baya detaylı bir dövüş sistemi var. tuş kombinasyonları ile çok değişik vuruşlar yapabiliyorsunuz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
EA Sports UFC
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız