Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Indie Bundle'ın İsmi Sessiz Sedasız Değişti


     Takipçilerimizin hatırlayacağı üzere EA, geçtiğimiz aylarda DeathSpank, DeathSpank: Thongs of Virtue, Gatling Gears, Shank, Shank 2 ve Warp oyunlarını içerisinde barındıran "EA Indie Bundle" adında bir paketi piyasaya sürmüştü. Bu paketin ismi de tahmin edebileceğiniz üzere çok fazla eleştiri almıştı.
 
     Bağımsız geliştiriciler EA'in "indie" terimini kullanmasını saygısızlık olarak göstermişlerdi. Bu eleştirilerin en dikkate değer olanlarından bir tanesi ise Minecraft geliştiricisi Marckus 'Notch' Perrsson'a aitti ve Twitter'da aynen şöyle demişti:
 
     "EA, 'indie bundle' mı çıkarmış? Bu işler böyle yürümüyor EA. Herşeyi bozmaya çalışmaktan vazgeçin, sizi alaycı serseriler topluluğu."
 
     EA de bu eleştirileri göz önüne almış olacak ki, paketin ismini sessiz sedasız "EA Niche Gamer Bundle" olarak değiştirdi. Bakalım herhangi bir açıklama gelecek mi?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
EA indie bundle ea niche gamer bundle indie marckus notch perrsson
WWE 13'ün Tüm Karakterleri Sızdırıldı Final Fantasy VII, PC İçin Yeniden Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.7.2012 13:26:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: FearlessKnight EA çok para göz bi şirket minecraft güzel ama 20 euro mu ne 10 euro olsa alırım.
EA ile Minecraft arasında nasıl bir ilişki var. Bilmediğim bir şey varsa söyleyin merak ettim.

RealArek

5.7.2012 03:46:18

0
EA çok para göz bi şirket minecraft güzel ama 20 euro mu ne 10 euro olsa alırım.

BSC Misafiri

4.7.2012 19:58:18

0
BSC Misafiri 04.07.2012 19:05:27@ Cevapladığın için teşekkürler. Bu sayede yeni bir bilgi öğrenmiş oldum. Nedense bu sitede birşey bilmediğin zaman direk eksiliyorlar.

BSC Misafiri

4.7.2012 19:05:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Benim anlamadığım neden indie bundle ismine kızdılar? Bu oyunların bir pakettte bulunması iyi değilmi? Benim gibi bu oyunları oynamamışlar olanlar için bir fırsat.
Arkadaşımız Indie kavramını bilmiyor. Bilmemek ayıp olmadığından cevaplayalım. Eksi vermek yetmez. EA Games bu paketteki oyunlar fazla büyük olmayan küçük çaplı oyunlar olduğu için bu pakete Indie demiştir ancak hatalıdır. Her küçük oyun Indie değildir. Indie Game demek bağımsız yapım oyun demektir. Yani büyük bir firma bünyesinde olmayan bir grup kişinin kendi küçük bütçeleriyle yaptığı oyunlar demektir. Örneğin, PopCap'ın Zuma'sı Peggle'lı her ne kadar küçük oyunlar olsada Indie değildir. Ancak Amnesia her ne kadar uzun soluklu, benzerlerinden daha güzel bir oyun olsada Indie'dir çünkü yapıncıları büyük bir firma değil. Sadece bir kaç tane kendi çaplarında oyun yapmış insanlardır.

BSC Misafiri

4.7.2012 17:16:02

-2
Benim anlamadığım neden indie bundle ismine kızdılar? Bu oyunların bir pakettte bulunması iyi değilmi? Benim gibi bu oyunları oynamamışlar olanlar için bir fırsat.

BSC Misafiri

4.7.2012 17:15:25

0
İndie CANDIR !!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız