Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dying Light'ın Hellraid DLC'si 14 Ağustos'a Ertelendi

 
Geliştirici Techland, Dying Light'ın yeni indirilebilir içeriği Hellraid'in çıkış tarihini erteledi.

23 Temmuz'da çıkması planlanan indirilebilir içeriğin yeni çıkış tarihi 14 Ağustos.

Techland erteleme ile ilgili olarak "Dying Light – Hellraid'in betası süresince sizlerden muhteşem geribildirimler aldık. Katılan herkese çok teşekkür ederiz! Önerilerinizi uygulamaya geçirmek için kararlıyız. Bu yüzden, yeni oyun modunun çıkış tarihini PC için 13 Ağustos, konsollar içinse 14 Ağustos olarak güncelledik." dedi.

Hellraid 14 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak ve $9.99 fiyattan satılacak. Detaylarına ve fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dying Light Warner bros Tech Land FPS PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One
Warhammer 40,000: Rites of War GOG'da Ücretsiz PS4 Sistem Yazılımı Güncellemesi Versiyon 8.00 Beta Davetiyeleri Gönderilmeye Başlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

luganoguz

18.7.2020 17:32:23

0
Daha DLC'yi bile zamanında çıkaramıyorlar :D 2. oyunu daha çok beklersiniz Bu DLC ilk duyurulduğunda demiştim.Rockstar'ın GTA 5'i gibi Techland'in sağma makinesi oldu diye. Çok bilen bir tane enayi de bana onları savunmuştu. Kimin haklı çıktığı ortada.

ReflexAction

18.7.2020 11:11:30

0
Shark kart almadan oynayamazsın diye bir kural mı var ? yeni gelen her şeyi satın almak diye bir zorunluluk yok ki görevlerde yeni gelen araçları kullandırtıyor zaten.

Johnny Silverhand

18.7.2020 01:29:07

+2
Aynen çok ücretsiz. Rockstar shark kartları bedava dağıtıyor zaten.

Sarohan

17.7.2020 23:25:22

+1
quote:

Orjinalden alıntı: ReflexAction Rockstar'a laf ediyor herkes GTA Online gibi halen oynanan ücretsiz içerik alan oyunu yeni nesile getiriyor diye bu adamlar 5 senelik oyuna halen paralı dlc çıkarıp para kazanma derdinde kimsenin sesini çıkardığı yok.
GTA Online dan bahsediyoruz. Koskoca dünyası içinde milyonlarca oyuncu var. İçerikleri bedava getirmesi normal bir durum çünkü oyun içinde gerçek paraysa satılan para sistemi mevcut. Bir şekilde sermaye dönüyor yani. Bu ise bambaşka. Saçma bir karşılaştırma olmuş.

BSC Misafiri

17.7.2020 23:05:13

+1
quote:

Orjinalden alıntı: ReflexAction Rockstar'a laf ediyor herkes GTA Online gibi halen oynanan ücretsiz içerik alan oyunu yeni nesile getiriyor diye bu adamlar 5 senelik oyuna halen paralı dlc çıkarıp para kazanma derdinde kimsenin sesini çıkardığı yok.
Hocma beleşe çok DLC ve içerik eklediler bu 5 yılda. O kadar para göz olsalar kör topal 3-5 Dying Lightit ve Dead Island görürdük bu 5 yılda..

CaptainReinhard

17.7.2020 22:57:49

+1
Aga oyunu güncel tutmanız ve yeni içerikler getirmeniz güzel hoşta şu ikinci oyundan haber verin? Ne zaman gelecek ne zaman ön siparişlere açılacak hiçbir bilgi yok. Cyberpunk 2077'den bile daha heyecanla beklediğim bir oyun açıkçası.

ReflexAction

17.7.2020 22:54:03

0
Rockstar'a laf ediyor herkes GTA Online gibi halen oynanan ücretsiz içerik alan oyunu yeni nesile getiriyor diye bu adamlar 5 senelik oyuna halen paralı dlc çıkarıp para kazanma derdinde kimsenin sesini çıkardığı yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dying Light
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız