Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dying Light 2'nin Son Nesil Oynanış Görüntüleri Bu Ay Yayınlanacak

 
 
Techland Topluluk Yöneticisi Uncy, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Dying Light 2 Stay Human'ın son nesil (PS4, Xbox One) oynanış görüntülerini bu ay içinde sergilemeyi planladığını açıkladı.
 
Uncy ek olarak şunları söyledi: "Birçok insan bana Discord'da soruyordu. Bu yüzden herkese ulaşması için burada cevaplamak istedim. Oyuncularımız için ne kadar önemli olduğunu bildiğimiz için son nesil oynanış görüntülerini göstermeyi planlıyoruz. Henüz bir tarih paylaşamam. Ancak Ocak ayı içerisinde bunu yayınlayacağız." 
 
 
 
Geliştirici ayrıca oyunda donatılabilecek 500'den fazla benzersiz öğe olduğunu da belirtti. Dying Light 2 Stay Human, 4 Şubat 2022'de Xbox Series X|S, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz hayatta kalma macera korku zombi techland square enix rpg
Battlefield 2042'nin Parodi Oyunu Clownfield 2042 Steam'de Yayınlandı Shin Megami Tensei V'in Satışları 1 Milyona Yaklaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lawministration

2.2.2022 20:53:50

0
78 geldi puanı

Johnny Silverhand

3.1.2022 23:37:15

0
cyberpunk v2 olmaz umarım.

BSC Misafiri

3.1.2022 16:58:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein En çok beklediğim oyun ön sipariş yaptım artık gün sayıyorum.
Beklentiyi çok yüksek tutma. Ben bu kadar erteleme yedikten sonra çıkışında düzgün bir şey olmayı başaran oyun görmedim daha.

Funder

3.1.2022 01:07:51

0
Konsol artık eski nesil olduysa iyi optimize edilmiyor oyunlar, iki nesildir gözlemim bu yönde. Sony ve Microsoftun talimatlarıyla ekran kartı firmaları gibi tavır takınıyor geliştiriciler konsol neslinin sonuna gelindiyse, yeni cihazları almaya teşvik için. Hedeflerindeki asıl kitle fps ve grafik farkını asla farkedemeyen çoğunluktaki casual kesim zaten. 26fpslerde gezen bir oyun bekliyorum.

Revrains

2.1.2022 21:03:46

0
Haberin tatlılığına bak büyük merakla bekliyorum series x'te nasıl gözükecek acaba elden ring ile arasında çok az zaman olacak tek üzücü yanı o keşke aralarında 2 ay falan olsaydı da keyifle oynasaydik

Philipp_Plein

2.1.2022 11:52:11

0
En çok beklediğim oyun ön sipariş yaptım artık gün sayıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dying Light 2: Stay Human ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız