Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dying Light 2: Stay Human - Decide the Fate of the City Fragmanı

 
 
Techland, Dying Light 2: Stay Human için "Decide the Fate of the City" adlı yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Oyun hakkında 
 
Yirmi yılı aşkın bir süre önce Harran'da virüsle savaştık ve kaybettik. Şimdi yine kaybediyoruz. Son büyük insan yerleşimlerinden biri olan bu şehir, parçalanmaya devam ediyor. Medeniyet Karanlık Çağlara geri dönüyor ama yine de umudumuz var. 
 
Şehrin kaderini değiştirme gücüne sahip birisin. Ancak olağanüstü yeteneklerinizin bir bedeli var. Gerçeği öğrenmek için yola çıktınız… ve kendinizi bir savaş alanında buldunuz.. işin aslı: hayatta kal!
 
Dying Light 2: Stay Human, 7 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye nişancı
Call of Duty: Mobile’ın Yeni Sezonu “Seçkinler Takımı” 26 Ağustos Perşembe Başlıyor Humble Games'in Oyunları ilk Gün Xbox Game Pass'e Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

chris92

6.9.2021 22:02:03

0
Sıkıcı yavaş olan oyunlara alalım sizi o zaman beyler bunlar absürt geliyorsa

speederly

25.8.2021 09:38:27

0
Karakterin parkurlardaki tepkilerinde donmalar var akmıyor gibi gözüküyor. Dövüş mekaniklerinde de benzer durum gözüme çarptı. inşallah cyberbug 1977 faciası olmaz.

BSC Misafiri

25.8.2021 09:09:35

0
Kanka 100 metre yükseklikten arabanın üzerine atlayıp hiç bişi olmamış gibi devam ediyorduk ilk oyunda ne gerçekçiliğinden bahsediyorsunuz :D

aykut291

25.8.2021 08:39:25

0
Ya arkadaş Oyun bu rahatsızmısınız siz ya Oyun dediğin uçuk kaçık olucak zaten.Eğlenceli olucak sürükleyici olucak ki şu Oyundada herşey var mübarek ilk Oyunu severek oynadım buda üstüne kat ve kat katmışlar helal olsun.Siz Oyun oynuyormusunuz ondanda şüpheliyim hayatınız trol yorum yapmaktan ibaret heralde.

BSC Misafiri

24.8.2021 23:33:11

0
Adam haklı bazı kısımlar gerçekten abartı olmuş, gerçeklikle alakasını yitirmiş. Zombilerle savaşsak da insan gerçekçi fizikler istiyor. Eleştiri kaldırmayı öğrenin...

Varolussal Sancı

24.8.2021 23:27:29

0
Oyunun bazı mekaniklerini kötü bir şey söylemeden eleştirdim diye adam yerine koyulmuyor muyum? Robot üye mi oluyorum?

Varolussal Sancı

24.8.2021 23:24:19

0
Oyuna kötü demedim, hakaret etmedim. Zaten oyunu ben de bekliyorum. Sadece kendi düşüncelerimi söyledim.

Varolussal Sancı

24.8.2021 23:23:09

0
İlk oyunu oynadım ama çıkalı 6 yıldan fazla oldu. Yani bakış açım değişmiş olamaz mı? Oyundaki mekanikleri unutmuş olamaz mıyım? Ayrıca hiç ban yemedim bazen üşendiğim için giriş yapmadan yorum yazıyorum o kadar. Zaten nadiren yorum yazıyorum. Bir de yorumumda trollük olduğunu da sanmıyorum. Oyunda normalde yapılamayacak hareketler yapılabiliyor farkındayım ama karakterin özel bir gücü varmışçasına yere vurarak milleti fırlatması bana absürt geldi ve ben de bunu belirttim.

Philipp_Plein

24.8.2021 22:03:30

0
Şu ne olduğu belli olmayan robot üyeleri adam yerine koyup cevap vermeyin beyler.

BSC Misafiri

24.8.2021 21:41:28

+5
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Uçuk kaçık mekanikler var. Yere vuruyor adamlar savruluyor. Thor musun kardeşim sen? Bir de parkur mekaniklerinde fizik kurallarına aykırı göze batan hareketler var. Grafikler de ilginç. Bazı yerlerde güzel bazı yerlerde kötü.
Oyun gayet güzel hocam, size hitap etmiyor olabilir. O yüzden kendi adınıza ben sevmedim deyip geçin.

Sarohan

24.8.2021 21:14:03

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Uçuk kaçık mekanikler var. Yere vuruyor adamlar savruluyor. Thor musun kardeşim sen? Bir de parkur mekaniklerinde fizik kurallarına aykırı göze batan hareketler var. Grafikler de ilginç. Bazı yerlerde güzel bazı yerlerde kötü.
İlk oyunu oynamadığın ne kadar çok belli. İlk oyunda da benzer şeyler vardı zaten. Halatla oradan oraya atlaması sonra paraşüt açması garip gelmedi yere vurunca neymiş thor musun sen. Troll hesaplarınız banlanınca tek çareniz misafir üyelik yöntemine başvurmak kalmış gibi görünüyor.

BSC Misafiri

24.8.2021 21:02:20

0
Uçuk kaçık mekanikler var. Yere vuruyor adamlar savruluyor. Thor musun kardeşim sen? Bir de parkur mekaniklerinde fizik kurallarına aykırı göze batan hareketler var. Grafikler de ilginç. Bazı yerlerde güzel bazı yerlerde kötü.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız