Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dungeon Defenders'ın Yeni Videosu + Çıkış Tarihi

Oyunun karakter tasarımları da oldukça sevimli

      Trendy Entertainment tarafından geliştirilen Tower Defence ve Aksiyon-rpg öğelerinin bir araya geldiği Dungeon Defenders'ın yeni videosu ortaya çıktı. Bu video ile birlikte oyunun çıkış tarihi de netleşti.

     Yapılan açıklamaya göre Dungeon Defenders'ın Xbox 360 ve PC sürümü 19 Ekim'de yayınlanacak. Playstation 3 ve Playstation Vita sürümünün ise çıkış tarihi hala belirsizliğini koruyor. Sanırım PS3 ve Vita arasında bağlantı kurulacak olması bu platformlarda oyunun çıkış tarihini geciktirdi.

     Oyunun yeni yayınlanan videosu da oldukça eğlenceli bir yapımın bizi beklediğine işaret ediyor. Unreal Engine kullanılarak geliştirilen oyunda sulu boya tarzı bir sanatsal görünüm sunulmuş. İndirilebilir bir oyun için grafiklerin oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz.
 
     Tower Defence öğelerinin de tanıtıldığı videoda oyundaki karakterlerimizden sadece birisi olan şövalyeyi yönetiyoruz. İstersek "Büyücü" gibi seçeneklerimiz de olacak. Zaten oyun 4 kişilik co-op desteği de sunuyor. Oldukça eğlenceli görünen yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Reverbic Trendy Entertainment Tower Defence aksiyon RPG
Monster Hunter Portable 3rd HD Görüntüleri Sony: "Müşteriler Kalitesiz 3D İle İlgilenmiyor"

BSC Misafiri

25.8.2011 09:41:57

0
Keşke şöyle WoW tarzı online oyun olsaymış. Ama yinede ps vitada çok eğlenceli olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dungeon Defenders ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız