Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DualShock'ı Move ile Birlikte Kullanın


 
     Harekete duyarlı kontrol cihazlarında Microsoft ve Nintendo ile sıkı bir yarış içine giren Sony, Move ile ilgili cebimizden daha az para çıkmasını sağlayacak bir teklifle karşımızda.
 
     Sony'den Anton Mikhailov'un açıklamasına göre normalde 29.99$ ödemek zorunda kalacağımız ve bazı Move oyunlarında kullanmamız gereken Navigation Controller'ı almamıza gerek yok, çünkü istersek DualShock'ı onun yerine kullanabileceğiz.
 
     Zaten 50 dolar olan Move'un (kamerayı saymıyorum) yanı sıra Navigation Controller'ı almak istemeyenler için güzel bir teklif, ama Sony'nin söylemediği bir sorun var.
 
     Bir elimizle Move'u tutarken diğer elimizle Dualshock'ı kullanmak çok zor. Dualshock'ın tasarımı tek elle kontrol edilmesine pek müsait değil. O nedenle bunun Sony'nin şirin gözükmek için yaptığı bir açıklama olduğunu düşünenler de var.
 
     Dualshock + Move işbirliği methodu daha önce Tokyo Game Show'da Resident Evil 5 için denenmiş. Peki başarılı olmuş mu denemeden bilemeyeceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Playstation Move PS3 Sony Arc Move Dualshock
Unreal Engine ve Trioviz’in 3D Teknolojisi Milo & Kate Temmuz'da Gösterilecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Move
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız