Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DreamHack Winter Showdown Avrupa Elemeleri Tamamlandı!

 
     DreamHack & FACEIT tarafından çevrimiçi olarak organize edilen "DreamHack Winter Showdown" PUBG turnuvasının Avrupa Elemeleri tamamlandı. 
 
     Finallere katılmaya hak kazanan takımlar; FaZe Clan, Natus Vincere, Northern Lights Team, TORNADO ENERGY, Bystanders, ADEPTS, Omaken Sports, Saunabois, GR, Digital Athletics, Sniip, Istanbul Wild Cats, Redline ve WinStreak15 oldu.
 
 
 
DreamHack Winter Showdown PUBG turnuvası 18 Aralık Cuma günü başlayacak!
 
     DreamHack Winter Showdown PUBG turnuvasının Avrupa Elemeleri 24 takımın katılımıyla 11 Aralık Cuma günü başladı. 2 aşamadan oluşan Avrupa Elemesinde takımlar 3 gruba ayrıldı. Toplamda 12 karşılaşma oynanan elemelerin sonucunda sıralamaya giren 14 takım, DreamHack Winter Showdown PUBG turnuvasına katılmaya hak kazandı.  
 
     Elemelere katılan temsilcilerimiz Digital Athletics, 65 puanla 10. sırada, Istanbul Wild Cats ise 61 puanla 12. sırada yer aldı ve finallere adlarını yazdırdılar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Hitman 3 Açılış Sinematiği Skul: The Hero Slayer 21 Ocak 2021'de Erken Erişimden Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız