Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon's Dogma Online Bu Kez Japonya'da Ortaya Çıktı


    Geride bıraktığımız neslin arka planda kalan RPG oyunlarından Dragon's Dogma, beğeni toplamasına rağmen beklenen popülariteyi elde edememişti. Capcom'dan serinin geleceğine ilişkin bir açıklama gelmezken, haberler resmi kurumlardan gelmeye devam ediyor.
 
    Geçtiğimiz Aralık ayında Dragon's Dogma Online isminin Avrupa bölgesindeki kullanım haklarını tescilleyen Capcom'un aynı ismi Japonya'da da tescillettiği ortaya çıktı. Resmi haberler ne zaman gelir bilinmez ancak Capcom tarafında bir hazırlık olduğu ortada.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dragon's dogma dragon's dogma 2 dragon's dogma dark arisen capcom ps3 xbox 360 aksiyon rpg
The Witcher 3: Wild Hunt'ın Steelbook Görselleri Yayınlandı Sony, PSN'deki Sorunlara İndirim Koduyla Özür Diliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

speederly

2.1.2015 02:23:57

+1
dragon o senin fikrin genele vurduğumuzda oyunu herkes cok beğenmiş zaten benm asıl hoşuma giden şeyler o senin eleştri yaptığın konular aynı şeylerin konuşulması mesela bunlar eski oyunları hatırlatıyor bana .

Jedi_masterr

1.1.2015 21:42:23

-5
Bir rpg hayrani olmama ragmen oyundaki followerlarin surekli ayni seyleri konusmalarina dayanamayip bitmesine cok az kala biraktigim bir oyun dragons dogma..ortalamanin altinda kalitede bir oyun vede oyunda cok sayida hata var..sonuc olarak gecen nesilde top 20 ye giremeyecek bir rpg..

# Ace #

1.1.2015 20:15:37

0
F2p olmasın güzel bir solo konusuda olmalı. İlk oyun aşırı zevkliydi. Şimdi milletin yarattığı yardımcılar yerine, gerçek oyuncular ile görev ve boss kesmek aşırı zevkli olacaktır.

speederly

1.1.2015 20:04:23

+1
şans eseri ps plus ile indirdiğim oyundu sonrasında bağımlı kaldığım oyun oldu :) çok güzeldi. yeni haberler görmek çok güzel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma: Dark Arisen
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız