Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Ball FighterZ için 50 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
   Bandai Namco’nun yeni gelecek dövüş oyunu Dragon Ball FighterZ EVO 2017 esnasında oynanabilir durumda ve YouTube yayıncısı RajmanGaming HD etkinlikten oyun için 50 dakika dakika uzunluğunda bir oynanış videosu paylaştı. 
 
   Dragon Ball evreni ile klasik 2D dövüş oyunu mekaniklerini birleştiren Dragon Ball FighterZ Unreal Engine 4 kullanılarak Arc System Works tarafından geliştiriliyor. 
 
   Dragon Ball FighterZ 2018'in başlarında PS4, Xbox One ve PC için çıkacak. PlayStation 4 ve Xbox One için yazın sonlarında bir kapalı beta yapılacak. Daha fazla detay daha sonraki bir tarihte açıklanacak.
 
   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
PlayStation Asya, PS Plus Abonelerine Darksiders II Deathinitive Edition'ı Ücretsiz Verecek Call of Duty: WWII Zombi 'Army of The Dead' Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KAKÁ

18.7.2017 00:32:54

0
Bu oyun fgc tarafından da çok tutuluyor sanırım 2d olduğu için olabilir, büyük turnuvalarda oynanacak gibi, dragon ball serisini sevenler için güzel oyun olacak gibi.

GwynBlade

17.7.2017 18:49:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ @GwynBlade Beklediğiniz oyun
Videolar efsane duruyor. 3D-2D arası geçiş çok smooth. Sonunda düzgün bir DBZ dövüş oyunu (PS2 oyunlarını oynayamamıştım zamanında)

redoracle

16.7.2017 21:43:45

0
Oyunu yapan Arc System Work, Bandai anime karakterlerin yapım hakkını bulunduruyor pek çoğunun, çünkü sponsorluk yapıyor. Keşke Naruto,One piece vs gibi animeleride bu firmaya veya Capcom'a verseler de 2d güzel oyunlar ortaya çıksa,3d olanları sevemedim gitti,hem kontrolü daha zor,hem ortalık daha çok karışıyor kamera açısı vs yüzünden.

BSC Misafiri

15.7.2017 20:47:23

0
Bandainamco firmasını seviyorum böyle anime oyunlarını gayet güzel yapıyorlar,alacaklar listeme ekledim.

BSC Misafiri

15.7.2017 20:47:14

0
Aynı mugen oyunlar gibi olmuş. Benim hoşuma gitti fiyatı uygun olursa düşünürüm :)

gokhanvai

15.7.2017 19:09:15

0
Keşke müziği kısıp oynasalarmış. Karakterlerin sesleri ve efektlerin sesleri çok güzel. Müzik olmasa daha iyi duyabilirdik. Karakter görünümleri muhteşem. Dragon Ball hayranı olarak bayıldım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız