Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Double Fine'a Yapılan Bağış 1 Milyon Doları Buldu!


     Adventure oyunlarının üstadı Tim Schafer'in yaşadığı dağıtımcı sıkıntısının ardından açılan bir bağış projesi, Tim Schafer'in bile beklemediği şeylerle sonuçlandı. Double Fine'ın 33 günde bulması gereken 400 bin dolar, çok kısa bir süre içerisinde katlandı!
 
     Başlatılalı 21 saat olan proje, an itibariyle bir milyon doları geçmiş durumda. Eski tarz bir adventure oyununa duyulan özlemin getirdiği bu çılgınlık aynı zamanda, projenin de başlatıldığı dünyanın en büyük bağış platformu KickStarter'ın da rekoru oldu.
 
     Tüm bunların yanı sıra Tim Schafer, Twitter hesabı üzerinden kafalardaki soruları da cevaplandırdı. Normalde $400.000'in yeterli olacağı projenin gelirinin beklentiden de fazla olmasının ardından Tim Schafer, artan bu paranın oyunu daha fazla dil ve platform seçeneğiyle birlikte sunmalarına yardımcı olacağını ve Double Fine'ın diğer projeleri için de kullanılacağını belirtti. 
 
     Sanırım daha ortaya çıkmayan bir oyun için bile bir milyon dolar toplayan Double Fine'a gösterilen bu ilgi, kendilerini geri çeviren dağıtımcılara garip hisler yaşatmıştır. 

Bu haberin bağlantısı
URL
tim schafer double fine
Acti-Blizz Dijital Satış Gelirlerini İkiye Katladı Rage Bugüne Özel Olarak Yalnızca 15 $
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

celikeins

10.2.2012 10:27:07

0
Umarım DRM'a para harcamaz. (:

gageracer

10.2.2012 03:13:27

0
ben bile böyle bir şeyin olduğunu duyunca dayanamadım.Zaten min 15$ bağışlayınca size oyunu ve beta sını veriyorlar şimdiden.Yani oyun bitince verecekler.En güzeli de o salak origin den değil, steam den!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brutal Legend
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız