Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Double Fine'a Bir Günde $600.000'lık Bağış!


     Adventure tarzdaki oyunların üstadı Tim Schafer'in dağıtımcılarla olan sıkıntısı, bir kaç gündür oyun medyasının gündeminde. Bunun üstüne sitelerinde bir etkinlik başlatan Tim Schafer, beklediği desteği çok kısa bir süre içerisinde buldu!
 
     Etkinlik kapsamında destekleyicilerden 33 gün içerisinde $400.000'lık sınırın geçmesini arzulayan Tim Schafer, bu barajı tam beş saat önce geçti. Bir gün içerisinde proje için gerekli sınırı geçen etkinlikte şuanlık alınan bağış miktarı 625 bin dolar! Bu proje ise sadece 14 saat önce başlatıldı.
 
     Hayranlarıyla içli dışlı olan Tim Schafer, bunun karşılığını da kısa bir süre içerisinde almış gözüküyor. Schafer'in 400 bin dolarlık barajı kısa bir süre sonra geçmenin ardından Twitter'dan paylaştığı yazı ise şu şekilde; "$407.470. Dünya'yı seviyorum. Double Fine hayranları tüm dünyadaki en iyi hayran kitlesi! Beni ağlatacaksınız :)"
 
     Proje sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
tim schafer double fine
İşte TES V: Skyrim'e Gelecek Oyun İçi Yenilikler Alan Wake'in Kutulu PC Sürümü Biraz Gecikecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kazumatr

10.2.2012 21:49:56

0
Bir nevi adamlar oyun daha çıkmadan bağış adı altında zorla satmak gibi birşey bu :D

John Voxville

10.2.2012 07:31:13

0
Son durum: $1,165,880

Frostmourne Hungers

9.2.2012 22:57:41

0
quote:

Bunca bağışlar yapılıyor tamam anladık iyi birşey ya oyun çıkınca fiyatı ne olcaka ayrıca bağış yapanlara ücretsiz gönderilecekmi.
[link=http://www.kickstarter.com/projects/66710809/double-fine-adventure/pledge/new?clicked_reward=false&logged_in=false&p=0&ref=users&v=u]BURDAN[/link] ne kadarlık bağışa ne kadar dönüşüm olacağı yazılı.15$ a oyunu Steam üzerinden ücretsiz edinebiliyorsunuz.Bir nevi oyun çıkmadan pre-order yapıyorsunuz.

celikeins

9.2.2012 20:23:00

0
15$den az yapanlara bir şey yok. (: Bu miktardan fazla yaparsanız dediğim oluyor.

celikeins

9.2.2012 20:02:16

0
bağış yapanların hepsine oyun verilecek hatta betasına filan steamden katılabilecekler. büyük bağışlara büyük ödüller de var.

Kazumatr

9.2.2012 20:01:59

0
Bu adamın brütal legend oyununu oynadım xbox 360 da harikaydı doğru söylüyorsunda.Bence dünyada fikir sahibi olupta maddi imkansızlığı olmayan bir sürü insan var yalnızca tim schafer değil. Şöyle bir örnek vereyim adventure oyunları her oyunlarda olduğu gibi birbirinin benzeri vs olursa biter tabikide.Bir uncharted gibi şaheser yapmazsanız veya god of war veya gears of war vs gibi oyunlarınız pek sükse yapacak seviyede olmaz ise ben oyunu yapayım para kazanayım diye yalnızca kendinizi kandırmış ve kendinizi batağa sürüklemiş olursunuz. Bence kendilerine bir yayıncı vs bulabilirlerdi.Ama işin içinde yayıncı kuruluşla yapılacak anlaşmalar ve haliyle elden gidecek karda düşünülmüş olmalıki böyle bir yol izlenmiş :D

SOLID SNAKE

9.2.2012 19:41:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: darkwii Bunca bağışlar yapılıyor tamam anladık iyi birşey ya oyun çıkınca fiyatı ne olcaka ayrıca bağış yapanlara ücretsiz gönderilecekmi. Bende olsam aynı lafı söylerdim milletten gelecek parayla iş yapmak iyi oluyor demekki belki içinden enayiler bile diyordur :D Acaba tim schafer hiç böyle durumda olan bir firmaya yardım veya bağışta bulunmuşmu onu sorgulamak lazım.
Düşüncelerinde haklısın, Ancak bu adamlar Günümüzde Artık yok olma seviyesine gelmiş bir türü Yapıyorlar, Adventure türü, Ve Tim Schafer bu konuda çok ünlü ve çok sevilen biri Videoda bunlardan bahsediyor. Ve Adventure sevenler hem Tim Schafer a bağış yapacaktır hemde Oyun çıkınca parasını verip alacaktır.

Kazumatr

9.2.2012 19:38:21

0
Bunca bağışlar yapılıyor tamam anladık iyi birşey ya oyun çıkınca fiyatı ne olcaka ayrıca bağış yapanlara ücretsiz gönderilecekmi. Bende olsam aynı lafı söylerdim milletten gelecek parayla iş yapmak iyi oluyor demekki belki içinden enayiler bile diyordur :D Acaba tim schafer hiç böyle durumda olan bir firmaya yardım veya bağışta bulunmuşmu onu sorgulamak lazım.

SOLID SNAKE

9.2.2012 18:53:40

0
Video Harika gerçekten mutlaka izleyin derim.

Leasterme

9.2.2012 18:44:04

0
Bağış gerçekten çok hızlı ilerliyor ve gerçekten hak ediyorlar bağış sitesindeki videoda bile ne kadar eğlenceli bir takım olduklarını göstermişler.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brutal Legend
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız