Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Double Fine Kapılarını Bağımsız Geliştiricilere Açıyor


     Çok sayıda bağımsız oyunla karşımıza çıkan ve büyük beğeni toplayan Double Fine Productions, Kickstarter'da topladığı bağışlarla dikkatleri üzerine toplamıştı. Şimdi geliştirici yayıncılık yapma amacında.
 
    Double Fine Productions'ın yürütme kurulu başkanı Justin Bailey'nin açıklamasına göre çok sayıda bağımsız geliştirici oyunlarının yayınlanması için kendilerinden yardım istiyor. Geliştiricilerin tek yapması gereken özgün oyunlarla Double Fine'ın kapısını çalmak.
 
    Tabi Double Fine için bu yayıncılık işinin diğer büyük firmaların yaptığı gibi birşey olmayacağını belirtelim. Double Fine daha çok bu oyunların yayınlanmasına ve tanıtılmasına yardımcı olmak istiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 double fine double fine adventure broken age macera adventure pc
BioShock Infinite: Burial at Sea 2 için Xbox Live'da 2 Ayrı Dosya İndirilmeli DriveClub ve Killzone Yapımcısında İşten Çıkarmalar Onaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

25.3.2014 16:48:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13 d.fine topladığı paralarla brütal legend 2 yi çıkarsın boşversin bağımsız geliştiricileri oyunun tadı damağımızda kaldı, onları steam zaten çok iyi destekliyor bildiğim kadarıyla. yada geliştiricileri bünyelerine katıp brütal legend 2yi hep birlikte geliştirsinler.
Brütal legend 2 çıkmalı ama bağımsız geliştiricilerede destek vermesi iyi.

thanatos13

25.3.2014 14:07:43

+1
d.fine topladığı paralarla brütal legend 2 yi çıkarsın boşversin bağımsız geliştiricileri oyunun tadı damağımızda kaldı, onları steam zaten çok iyi destekliyor bildiğim kadarıyla. yada geliştiricileri bünyelerine katıp brütal legend 2yi hep birlikte geliştirsinler.

BSC Misafiri

25.3.2014 13:55:48

0
Double fine in eti ne budu ne birde destek vericek haa :D

BSC Misafiri

25.3.2014 13:55:19

0
thief incelemesi nezaman gelecek

ferman_g

25.3.2014 12:31:00

+1
böyle şeyler iyi haberler. kendi bşına kickstarter başlatıp toplayacağın paranın kat kat fazlasını böyle firmalar aracılığıyla toplayaiblir, onları arkana alarak oyununu kat kat güzel yapıpı kat kat çok satabilirsin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Broken Age ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız