Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Double Eleven, Sony Kanatları Altında

LBP Vita, PS Vita'nın en önemli kozlarından birisi.
 
     Littlebig Planet Vita'nın yapımcısı, İngiliz menşei Double Eleven, Sony ile özel bir anlaşmaya vardı. Stüdyo artık Sony kanatları altında.
 
     Eski Rockstar çalışanları tarafından 2010 yılında oluşturulan Double Eleven, bu anlaşma sonucunda LBP Vita yanında farklı yapımlarla da Sony konsollarına özel desteğini esirgemeyecek. Double Eleven CEO'su Lee Hutchinson ise bu durum karşısındaki heyecanını gizleyemiyor ve anlaşmayı şöyle yorumluyor:
 
"Ekip olarak yoğun çalışmak bizim için adeta edilmiş yemin gibi ve bu anlaşma aracılığıyla stüdyomuzun genişleyerek daha iyi yerlere geleceği ve daha prestijli yapımlar üzerinde çalışacağı inancındayız. Elbette Sony gibi bir firmayla böylesine yakın bir ortaklık kurmak harika ve ekip olarak büyül heyecanla yapımcılığımızdaki yeni adımı atmayı ve dünyanın sayılı stüdyolarından biri olmayı istiyoruz."
 
Eh, ne diyelim ? Hayırlı olsun...

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
DotA 2, GamesCom'a Geliyor ! Homefront İçin Yeni DLC Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız