Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dota 2 Sizi Festival İçin Çağırıyor


     Dota 2 yeni güncellemesi ile birlikte "New Bloom Festival" kutlamalarına başlıyor. Hem de ufak bir iki eşya ile değil. 2 yeni kahraman, 1 yeni düşman, yeni arenalar ve hatta daha önceden oynanmış bir oyunun gidişatını değiştirebilme şansı getiren yeni "Takeover" özelliği ile geliyor.
 
     Orjinal Dota Allstars haritasını oynamış olanların yakından tanıdığı iki karakter, sonunda Dota 2'de yerini alıyor. Cehennemin derinliklerinden gelen Terrorblade, kendi yansımalarını yaratıp düşmanlarına dehşeti yaşatacak. Kendi küllerinden tekrar doğan efsanevi Phoenix ateş bazlı saldırılarıyla ve Supernova yeteneğiyle karşımızda. Önceden bu karakterleri bilenler herhangi bir yabancılık çekmeyecekler.
 
     "Sen öyle yapmasaydın bu oyunu alırdık" kavgalarını sona erdirecek yeni özellik "Takeover"  geliyor. Yeni güncellemenin ardından eskiden oynanan oyunları tekrar oynama şansımız olacak. Herhangi bir oyun tekrarını izlerken takeover tuşuna basarsanız, tam o noktadan itibaren oyun için yeni bir lobi oluşturulacak. Siz de takım arkadaşlarınızla birlikte tam o noktadan itibaren oyuna devam edebileceksiniz. Bu özellikle başlatılan oyunlar yeni bir oyun sayılacak ve kendilerine özel ayrı bir tekrar kayıdı olacak.
 
     Normal oyun modlarından sıkıldıysanız yeni bir mod ile eğlenceye atlayabilirsiniz. Rasgele Yetenek Modu oyuncuların rastgele bir karakter seçmesini sağlıyor. Ardından oluşturulacak bir havuz içerisinden rastgele yetenekler geliyor. Yani kanca atan bir Drow Ranger veya tüm haritaya yıldırımlar yağdırabilecek bir Butcher mümkün olacak. Bu modu oynayabilmek için hesabınız en az 11. seviyede olmalı. 
 
     Daha bir çok yeni kostüm, yetenek düzenlemeleri ve eğlenceli mücadeleler ile gelecek olan "New Bloom Festival" güncellemesi 6 Şubat'ta indirilebilir olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
Korku Oyunu "The Forest" Nelerden Etkilendi? DCUO: War of The Light Part I Yayında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

michael01

29.1.2014 17:21:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: waltran Ruslardan haber ver Valve.
:D her sunucu ruslar için aynı rusya doğu avrupa, rusya amerika , rusya avutralya, Ana rusya :=

waltran

29.1.2014 14:38:19

0
Ruslardan haber ver Valve.

michael01

29.1.2014 13:18:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: Cemlat Bu Takeover modunu tam anlayamadım şimdi bir maç bittikten sonra indirip izleyebiliyorsun. Tam oyunu sana kaybettiren hatayı yaptığın an bastın Takeovera e hadi diyelim seninle o an oynayan 5 kişide geldi karşı takım ne olacak peki ? Botlarmı yöneticek ? Ayrıca şimdi bütün bu olayın sebebi kaybettiğin puanı geri almaktır yoksa kim uğraşsın ama o zamanda 60 dk lik maçda 50. dk den başlaman lazım ve aynı hatayı gene yapmadın 10 dk lik maçtan puanmı kazanıcan ?
lan oyun kurar gibi bir mod galibiyet filan gelmiyor.Sadece kendini geliştirmen için.Büyük ihtimalle botlar gelir 10 kişininde gireceğini sanmıyorum

Cemlat

29.1.2014 13:02:05

0
Bu Takeover modunu tam anlayamadım şimdi bir maç bittikten sonra indirip izleyebiliyorsun. Tam oyunu sana kaybettiren hatayı yaptığın an bastın Takeovera e hadi diyelim seninle o an oynayan 5 kişide geldi karşı takım ne olacak peki ? Botlarmı yöneticek ? Ayrıca şimdi bütün bu olayın sebebi kaybettiğin puanı geri almaktır yoksa kim uğraşsın ama o zamanda 60 dk lik maçda 50. dk den başlaman lazım ve aynı hatayı gene yapmadın 10 dk lik maçtan puanmı kazanıcan ?

Ayrton Senna da Silva

29.1.2014 11:54:36

0
Takeover modu iyiymiş.

Kamil93

29.1.2014 11:47:00

-1
Oyun çıktığı süreden beri gelen saçma sapan patchler ile oynayanların nefretini kazanan Valve bakalım bu sefer kendini affetirebilecek mi ? :) P.S: Blizzard ile yaşanan isim haklarından dolayı olsa gerek diğer adı Soul Keeper olarak gelmiyor.

Dovahkiin

29.1.2014 11:39:42

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ben soul keeper gelcek diye bekliyordum :/
Soulkeeper=Terrorblade değil mi zaten?

BSC Misafiri

29.1.2014 11:24:13

-1
Ben soul keeper gelcek diye bekliyordum :/
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız