Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Don't Knock Twice'a Türkçe Altyazı Seçeneği Eklendi

 
   Resmi yerelleştirme projeleri ile tanıdığımız AiBell Game Localization, Wales Interactive ile anlaşarak Don't Knock Twice için resmi Türkçe altyazı desteği sağladı.
 
   Psikolojik olarak korkunç bir şehir efsanesine dayanan bir birinci şahıs odaklı korku oyunu Don't Knock Twice su anda Steam'de Türkçe altyazı seçeneği ile birlikte ulaşılabilir durumda. Oyunun demosu da mevcut. 
 
   Don't Knock Twice Tanıtım Yazısı: 
 
   "Kapıyı İki'Kere Çalma, psikolojik olarak korkunç bir şehir efsanesine dayanan bir birinci şahıs odaklı korku oyunudur. Suçluluk duygusu içindeki bir anne kendisine küsmüş kızını kurtarmak için intikam dolu, kötü ruhlu bir cadının şehir öyküsü ardındaki ürkütücü gerçeği ortaya çıkarmak zorundadır. Onu uyandırıp yatağından kaldırmak için kapı bir kere, ölülerin arasından kaldırmak için iki kere çalınır.
 
   Koskoca bir köşkün keşfine çıkıp gördüğünüz hemen hemen her nesneyle etkileşime girin. Kızınızı bulup kurtarmak amacıyla sizi çevreleyen terörden yakanızı sıyırmak veya onu defetmek için seçenekleri kullanıp gizlenmiş ipuçlarını arayarak köşkün her yerini derinlemesine araştıracaksınız.

   Oyun, yönetimini Caradog James'in (Makine) yaptığı ve Katee Sackhoff'un (Savaş Yıldızı Galactica) oynadığı Kapıyı İki'Kere Çalma filmi esas alınarak tasarlanmıştır."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Facebook
Bondik, TyLoo Takımına Transfer Oldu PlayStation Store'da Hafta Sonu İndirimleri Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız