Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DoA 5 Ultimate: Core Fighters Batı'ya Geliyor


     Japonya'da ücretsiz olarak PSN ve Xbox Live üzerinden piyasaya sürülen Dead or Alive 5 Ultimate: Core Fighters'ın Kuzey Amerika ve Avrupa için de yayınlanacağı açıklandı. Bu ücretsiz sürümün içerikleri de tatmin edici.
 
     Öncelikle bu sürümde Kasumi, Ayane, Hayate, ve Ryu Hayabusa'nın ücretsiz olarak açık bulunacağını belirtelim. Eğer oyuna yeni karakter eklemek isterseniz 3.99 dolar karşılığında bunu yapabileceksiniz. Oyunun senaryo modunu ise 14.99 dolara satın alabiliyorsunuz. 

    Ücretsiz sürümün en güzel özelliği bütün dövüş arenalarının açık olması. Yani extra karakter ve oyun modları için ücret ödeyeceksiniz. Oyunun demosunun yayınlanması yerine böyle bir seçenek sunulması gayet yerinde görünüyor.
 
    Dead or Alive 5: Ultimate'in tam sürümü ise 6 Eylül'de Avrupa'da raflardaki yerini alacak. Core Fighters'ın Batı'da ne zaman yayınlanacağı ise bilinmiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dead or alive dead or alive 5 team ninja tecmo koei
Nintendo'ya Özel 3. Sonic Oyunu Seneye Çıkacak Wii U e-shop'ta En Çok Satanlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead or Alive 5
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız