Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disney+ İçin Geliştirilen 4. Star Wars Dizisi Onaylandı

 
Disney'in Disney+'ı hizmete sunmasından bu yana 3 tane Star Wars dizisi görmüştük. Şimdi de dördüncü dizi onaylandı. Bu 3 dizi ise şunlar: The Mandalorian, Obi-Wan ve Cassian Andor.
 
Geçtiğimiz haftalarda söylentisi çıkan yeni Star Wars dizisi, resmi olarak onaylandı. Daha önce de söylendiği gibi dizi şu ana kadar izlediğimiz dönemlerden tamamen farklı bir dönemde geçecek. Dizinin yaratıcılığını, Russian Doll dizisinin yaratıcılarından Leslye Headland üstlenecek. 
 
Dizi ile ilgili şu an için başka detay bilinmiyor. Özellikle hangi dönemde geçeceği merak konusu. Geçtiğimiz aylarda duyurulan The High Republic döneminde geçebilir. The High Republic döneminin girişini zaten bu yılın sonlarında kitaplarla ve çizgi romanlarla yapacaklar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney yeni dizi kadın karakter Leslye Headland farklı dönem
Extraction'ın Netflix'te En Çok İzlenen Film Olması Bekleniyor Steampunk Metroidvania Oyunu SteamDolls: Order of Chaos 2021'de Konsollar ve PC için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

5.5.2020 15:44:04

0
4 dizi hey maasallah bir tane oyun yapın be

İdrak İstimlak

5.5.2020 14:16:20

0
Hala ülkemize gelmesini bekliyoruz...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız