Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disney+ İçin Bir Han Solo Dizisinin Görüşüldüğü Söyleniyor

 
Disney+'ın yayın hayatının başlaması ile birlikte Disney, birçok Star Wars evreninde geçen dizi duyurmaya başladı. Bu konuda sanırım onları en çok teşvik eden şey de The Mandalorian'ın başarısı oldu.
 
Son çıkan söylentilere göre Disney, Solo: A Star Wars Story filmi için spin-off niteliğinde bir dizi yapmayı planlıyor. Şu an için resmi bir şey yok. Çıkan söylenti de zaten daha Disney'in bile bu konu üzerinde düşünüp tartıştığı yönünde.
 
Bu yılın başlarında Solo: A Star Wars Story filminin yönetmeni, devam filmi veya bir dizi uyarlaması için kimsenin çalışmadığını söylemişti. 
 
Han Solo'nun gençliğindeki maceraların olduğu bir dizi gerçekten keyifli olabilir. Ancak Disney'in artık yeni bir döneme geçip baştan başlaması mı daha doğru, yoksa aynı dönemin her saniyesini bilecek kadar anlatmaları mı daha doğru bilemiyorum. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney han solo han solo dizisi spin-off Solo: A Star Wars Story
Usagi Yojimbo Çizgi Roman Serisi "Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles" İsmi ile Dizi Oluyor Sıra Tabanlı Strateji RPG Fae Tactics 31 Temmuz'da PC için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rachsuchtig

20.7.2020 04:27:29

0
Star wars evreni o kadar genişken sadece filmlerin etrafında dönmeleri çok saçma

BuDuTR

18.7.2020 16:56:40

+1
Kanonik olmasa da Dark Lord: The Rise of Darth Vader gibi bir hikaye dururken yanlış sularda yüzmeye devam ediyorlar. Bunun dışında sadece Darth Vader ile ilgili kanonik 9 roman/görsel roman daha var. Nasılsa sıra onlara da gelecek diye düşünüyor olabilirler. Star Wars'un suyunun suyu çoktan çıktı bile.

BSC Misafiri

18.7.2020 15:15:57

0
Disney kadar garip bir firma yok ya. Hala daha star wars ruhunu algıylayamamışlar. İnsanlar Star Wars'ı periyodik olarak görüp belli bir timeline'ı döndürüp izlettirmenizden rahatsız bunu neden göremiyorsunuz? O güvenli limandan çıkın da açılın azıcık ya? Extended universe'e bakın vizyonsuz herifler.

rcpyksl

18.7.2020 14:48:06

+1
bu karakter bu kadar mı çok seviliyor ya üstüne film yapıyorlar yetmiyor dizi yapıyorlar..bu kadar pinti olmayın ya çıkartın cebinizdekileri darth vader dizisi fln yapın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız