Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disjunction 28 Ocak'ta Çıkıyor

 
Yayıncı Sold Out ve geliştirici Ape Tribe Games, cyberpunk gizlilik aksiyon rol yapma oyunu Disjunction için çıkış tarihi verdi.

28 Ocak'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Disjunction, 2048'in distopik New York'unda geçen, cyberpunk temalı ve gizliliğe dayalı aksiyon mekanikleri içeren bir RYO. Şehrin kaderini ebediyen değiştirecek gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışan üç oynanabilir karakterin seçimlerle şekillenen ve birbiriyle kesişen hikâyeleri seni bekliyor. 
 
2048. Halkın seçkin liderlerinden birinin tutuklanması üzerine New York'ta düzensizlik hâkim. "Shard" adıyla bilinen uyuşturucu yeraltı dünyasında sinsice yayılırken, şehirde şüpheler ve suçlamalar kol geziyor. Geleceği belirsiz bu şehirde üç çetin vatandaş, gerçeği keşfetmek ve şehrin geleceğini kökünden değiştirecek komployu ortaya çıkarmak için kolları sıvadı.
 
Tech noir türünün klasiklerinden ilham alan Disjunction, birbiriyle kesişen üç ayrı hikâyeyi konu alan, gizliliğe dayalı aksiyon mekanikleri içeren son derece atmosferik bir RYO. Seçimlerle şekillenen bu hikâyede verdiğin her karar, gerçek ve kalıcı sonuçlar doğurur. Oynayış şekline göre yüksek teknolojik araçlar, sibernetik yükseltmeler ve silahlar yardımıyla bölümleri yüksek tempolu çatışmalara girerek geçebilir veya ölümcül olmayan yöntemlerle gizlice ve iz bırakmadan ilerleyebilirsin. Kimse ölmek zorunda değil... tabii aksini istemiyorsan.
 
- Aksiyon ve gizliliğe dayalı mekaniklerle zorlukları istediğin gibi aş. Bölümleri iz bırakmadan geçebilir veya rakiplerine doğrudan saldırabilirsin.
- Oynayış tarzına göre seçebileceğin, birbirinden farklı becerilere, sibernetik yükseltmelere ve yeteneklere sahip üç oynanabilir karakter.
- Oyuncu seçimlerinin gerçek sonuçlar doğurduğu, değişken bir hikâye.
- Pixel art tarzında çizilmiş mekânlar ve karakterler
- Dan Farley'nin bestelediği atmosferik müzikler 
 
Oynanış:
Disjunction, aksiyon ve gizliliğe dayalı özgün mekanikler ve oynanabilir üç karaktere özel yetenekler içerir. Oyuncular kendilerine uygun oynayış tarzını seçmekte özgürdür. Engelleri yüksek tempolu ölümcül çatışmalar ile aşabilir veya hedeflerine ulaşmak için gölgelere sığınarak dikkat dağıtma teknikleri kullanabilir ve ölümcül olmayan saldırılar yapabilirsin. 
 
Güçlendirmeler:
Yükseltme ağacını kullanarak yeteneklerini güçlendirecek sibernetik yükseltmelerin kilidini aç. Yetenek ağaçları ile oynayış tarzına göre ister saldırılarının öldürücülüğünü arttır, ister gizlenme yeteneğini geliştir. Yükseltme kitleri ile gerçek potansiyeline ulaş. Korku salan bir katil olabilir veya New York'un tekinsiz yeraltında kimliğini gizleyebilirsin. 
 
Seçimlerle Şekillenen Hikâye:
Eylemlerinle şekillenen, seçimlere dayalı bir hikâyeyi deneyimle. Olaylara yaklaşımının New York'un geleceğine çok büyük etkileri olabilir. Yalnızca bir kişiyi bağışlamanın veya öldürmenin yaratacağı yankı, yeraltı dünyasının en ücra köşelerinden duyulabilir. Toplulukları kökten yık veya onları davana ortak olmaya ikna et. Kaderin senin ellerinde. 
 
Evren:
Yıl 2048. Ekonomik gerileme, çevresel felaketler ve toplumsal dengesizlik dünyanın her köşesine işlemiş. Amerika'da meydana gelen doğal kaynak yetersizliği ve aşırı iklim değişikleri yüksek oranda kentselleşmeye yol açtı. Milyonlarca Amerikalı, ülke boyunca yayılmış çelik ve betonlar arasında kendilerine yeni bir hayat kurmaya çalışıyor. Şehir nüfusundaki bu artış, insanlardaki huzursuzlukla birleşince suç oranlarında ciddi bir artış başladı. Çok sayıda şehir, ahlaksızlığın ve kanunsuzluğun esiri oldu. Şehir yöneticileri ve kolluk kuvvetleri yükselen suç dalgasını dindirmek için ellerinden geleni yapsa da Amerikalı suçlularda görülen ciddi yozlaşma ve öngörülemez davranışlar sebebiyle çoğu zaman işlevsiz kalıyorlar.

 
Oynanış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Monster Tale 2021'de Modern Platformlara Geliyor Dragon Ball FighterZ DLC Karakteri Super Baby 2 Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız