Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dishonored'a 2 Farklı Son & 2D Gölge Olma Yeteneği

 
   Senenin dikkat çekici yapımlarından birisi olan Dishonored'a hayat veren 2 isim, Harvey Smith ve Raphael Colantonio, oyunun bekleyenlerine yapım hakkında yeni detaylar verdi. Yapımcılara göre oyunun öne çıkan en ilginç özelliği bir gölge olarak duvardaki silüetimizle ilerleme.
 
   Oyunda bir ilerleme sisteminin yer alacağını belirten yapımcılar, bunun için elde ettiğimiz özel madeni paraları kullanabileceğimizi açıkladı. Madeni paraları kullanarak silahlarımız ve süper güçlerimizi geliştirebileceğiz. Bu açıklamalarla birlikte yeni bir özelik daha kendini gösteriyor: Shadow Kill. Shadow Kill öldürdüğünüz düşmanların küle dönmesini sağlıyor.
 
   Gelen detaylardan bir diğeri de Chaos System üzerine. Yapımcıların iddaasına göre bu sistem, oyuncu & oyun etkileşimini hissettirecek. Oyuncu hareketlerine göre; mesela bir görev esnasında etrafta daha çok fare olacak,  atlatmamız gerekecek daha çok insan olacak, diyalogların konusu ve içeriği değişecek, farklı sahneler baş gösterecek.
 
   Yapımcıların değindiği son nokta ise, oyunun 2 farklı sona sahip olduğu. Tabii bu 2 farklı son, gerçekleştirmiş olduğunuz suikastlere de bağlı olarak kendi içinde varyasyonlara ayrılıyor. Hiç kimseyi öldürmeden bitirebileceğiniz Dishonored, 12-24 saat arası bir oynanış süresine sahip olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak OPM Dishonored Arcane Studios Bethesda Softworks FPS oynanış süresi yetenekler
L4D 2, Cold Stream DLC'sinin Xbox 360 Çıkışı Yakın Deadlight'ın İlk İnceleme Skorları Karşınızda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dedektiv99

1.8.2012 14:32:58

0
Gölge iyince aklıma geldi,resimdeki adamların gölgesi yok :D

BSC Misafiri

1.8.2012 12:18:49

0
Narutodaki Shikamaru gibi :D Kage mane no jutsu desin bari :D http://www.davidslife.com/anime/reviews/images/naruto_112_kagemane_no_jutsu.jpg
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dishonored ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
95 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız