Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dishonored İçin DLC Paketleri Duyuruldu


   Yayıncı Bethesda, Dishonored için farklı DLC paketleri duyurdu ve çıkış tarihlerini ilan etti. İlk DLC paketinin adı Dunwall City Trials. Oyunun çıkış yaptığı 3 platforma da eş zamanlı olarak gelecek içerikle 10 farklı harita üzerinde Corvo ile yapay zekaya karşı hızlılık ve gizlilik içeren bir mücadele vereceksiniz.  Bu haritalarda düşman dalgalarını savurma (yapay zeka), zamana karşı yarış gibi modlar da yer alacak.
 
   Oyun için duyurulan diğer 2 içerik ise 2013 yılında yayınlanacak ve tamamiyle hikaye odaklı olacak. 2. pakette "The Whalers" olarak bilinen suikastçı grubu lideri Daud odak noktası olacak. Bu paketle birlikte Dunwall şehrinin yeni bölgelerini keşfedecek, yeni silah ve güçlere kavuşabileceğiz. İçeriğin 2013 ilkbaharında yayınlanması bekleniyor.
 
   Duyurulan son içerikse çıkışı yaklaştığında detaylandırılacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Bethblog Dishonored Arcane Studios Bethesda Softworks FPS dishonored dlc dishonored video inceleme dunwall city trials
Planetside 2 Hilecilerine Ban Uyarısı Paper Mario: Sticker Star'dan Yeni Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kartyler

27.10.2012 05:40:26

0
ya zaten oyunlarda easy ve normal modu anlamıyorum hard ve daha üstü varsa hep onlarda oynuyorum nasıl alışırsan öyle akar aga kolaya alışırsan o bile zor gelir en güzel en zorda kasmak kendini zorlamak iyidir :)

2K

26.10.2012 01:33:18

0
Hikaye odaklı olan kaçmaz öyle bir Dünya yaratmışlar ki hikaye odaklı diye 20 tane DLC çıkarsalar yine de hepsini alırım.

BSC Misafiri

25.10.2012 20:32:14

0
ilk çıkanı almam ama imkan bulursam hikaye odaklı DLC'leri almaya çalışırım. oyuna dün başladım ve gerçekten oldukça zevli bir oyun. Bu arada henüz oynamayan ama oynayacak arkadaşlara söyleyeyim , EASy'de oynamayın, değmez valla ya Hard'da yada Very Hard'da oynayın. Zevki öyle çıkıyor oyunun :D Şimdi herkesin farklı görüşü var diyeceksiniz ama EASY acayip kolay oluyor ve bir emek vermenize gerek kalmıyor.

BSC Misafiri

25.10.2012 20:31:21

0
2013 ilkbaharında Bi içerik için çok uçuk bir tarih olmuş be
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dishonored ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
95 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız