Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dirt 3, Serinin Sonu Olacak

 
     2007 yılında çıkan Dirt ile beğenileri toplayan Codemasters, oyun dünyasından aldığı 8 ve üzeri puanlarla devam oyunu yapması gerektiğinin farkına varmıştı. 2009 yılında ise çamurlu pistlere geri dönüş yapan Dirt, artık bir seri haline geleceğinin müjdesini vermişti. İlk oyundan daha başarılı bulunan Dirt 2'den 2 sene sonra, yani 2011'de çıkacak Dirt 3 ile bu seriye son verilecek. Codemasters'ın açıklamalarına göre Dirt serisi üçleme olarak planlanmış ve seneye çıkacak oyun ile sonlanacak. Başka bir seri ile devam edip etmeyeceklerini zaman gösterecek.
 
     Diğer yandan yapımcı ekip, Dirt 3 ile birlikte yeni eklecenek özelliklerden kısaca bahsetti. Seriye eklenecek multiplayer split screen sayesinde arkadaşlarınızla aynı ekranı bölerek yarışabileceksiniz. Bunun haricinde 30 saniyelik tekrar sahnelerini YouTube'a yükleme gibi opsiyonlarınız bulunacak. Facebook, iPhone / iPad gibi popüler platformlar için klanlar kurup turnuvalar düzenleyebileceğiniz yazılımlar bulunacak.
 
     Dirt 3, içereceği 50 araç ve 100 farklı rota ile bir önceki oyunlardan daha fazlasını vadediyor. 2011 model araçları kullanmanın keyfini çıkartırken, geliştirilmiş oyun motoru ve grafikleri sayesinde rally'nin sınırlarını zorlayacaksınız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Codemasters Yarış Colin McRae: Dirt 3 PC PS3 Xbox 360 Üçleme
Ace Combat: Assault Horizon Duyuruldu Dragon Age Origins: "Ultimate Edition" Listelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.8.2010 00:08:36

0
Artık bir de Grid'i üçlerler

BSC Misafiri

10.8.2010 00:08:33

0
Artık bir de Grid'i üçlerler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DiRT 3
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız