Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dinozor Temalı FPS Oyunu Son and Bone PS5 için Duyuruldu

 
 
Quantum Error geliştiricisi TeamKill Media Ekibi, PlayStation 5 için yeni bir oyun duyurdu. Son and Bone adlı yeni oyun, dinozor teması ile öne çıkıyor ve aynı zamanda birinci şahıs ve nişancı deneyimini bünyesinde barındırıyor.
 
Dikkat çekici tarih öncesi ortamları ile beraber dinozorlarla mücadele ediyoruz
 
 
 
Geliştirici ekip oyuna kısa bir bakış sunuyor ve oyun hakkında şu detaylar açığa çıkıyor: “Montana'daki çiftlik bölgesi bir grup azılı haydut tarafından saldırıya uğruyor. Bölgenin şerifi Sam Judge, bu azılı grubu ne pahasına olursa olsun adalete teslim etmek için yola koyuluyor. Ancak yolculuk sırasında tuhaf bir olay meydana geliyor ve ana karakter Sam kendini tarih öncesi yaratıkların istila ettiği bir dünyada buluyor. Sam, burada dinozorlarla savaşıp dünyaya geri dönmek zorunda kalıyor.”
 
Dikkat çekici tarih öncesi ortamları ile karşımıza çıkmaya hazırlanan bu yapım, şu an için sadece PlayStation 5 konsolu için geliştiriliyor. İleride yeni platformlara çıkış yapıp yapmayacağı bilinmiyor. Oyun için ayrıca kısa bir fragman da yayınlanmış durumda. Bu fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Son and Bone
PlayStation Plus Ocak 2024 Oyunları Belli Oldu Suicide Squad: Kill The Justice League'in HUD Ekranı Dalga Konusu Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.1.2024 18:26:32

0
Oyunlara isim bulmakta zorlanan bir firma galiba..

Jer Aders

11.1.2024 18:05:30

0
Modeller, grafikler, animasyonlar, oynanış hepsi çok acemice duruyor. Böyle çıkarsa alacağı puan 5'in üzerine çıkmaz. Playstation exclusive olmaya değer kalite de bir oyun değil nasıl exclusive olmuş gerçekten şaşırtıcı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız