Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dijital Oyun Dünyasını Buluşturan GameX 2022 Sona Erdi

     
 
     Dijital eğlence ve oyun sektörünün en önemli markalarını Türkiye'de buluşturan Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GameX 2022, 4 günde on binlerce ziyaretçinin katılımıyla sona erdi.
 
İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara ilk gün olduğu gibi fuarın son gününde de ilgi büyüktü. Oyun severler sabahın erken saatlerinden itibaren fuar girişinde uzun kuyruklar oluştururken, içeri girmeyi başaran şanslı oyun tutkunları gün boyunca dünyayı peşinden sürükleyen birçok dijital oyunu oynama fırsatını yakaladılar. Bunun yanında yeni birçok dijital oyunun Türkiye prömiyerleri yapılırken, muhteşem şovlar ve ödüllü oyun turnuvaları da nefes kesti. Oyunlardaki asıl karakterler ile birebir aynı olan kostüm ve makyajlarıyla oyun tutkunlarının karşısına çıkan dijital oyun karakterleri de, GameX 2022 ziyaretçilerinin ilgi odağıydı.
 
     GameX, Rönesans Fuarcılık tarafından 19-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlendi. GameX 2022’ye yerli ve yabancı dijital oyun firma ve markaları katılırken, muhteşem şovlar eşliğinde, PC ve Konsol Oyunları, eşsiz simülatör ve VR (Sanal Gerçeklik) deneyimleri, son teknoloji oyuncu ekipmanları da GameX 2022 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nda ilk kez tanıtıldı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Binomo FIFA Youth Cup'ın Galibi Belli Oldu! PGL Major Antwerp 2022 Turnuvasının Şampiyonu FaZe Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız