Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo IV'ten Oyun İçi Görseller

 
Blizzard'ın izometrik kamera açısına sahip olan aksiyon rol yapma oyunu Diablo serisinin yeni oyunu Diablo IV, dün BlizzCon etkinliğinde duyuruldu. Oyunun çıkış tarihi henüz belli değil ancak PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Platformlara baktığımız zaman ise oyunun 2020 Kasım ayından önce çıkacağını söyleyebiliriz. 
 
Oyuna ait yeni oyun içi görseller paylaşıldı. Görselleri aşağıda bulabilirsiniz. Diablo IV'e dair diğer detaylar ve videolara ulaşmak için buraya ve buraya tıklayabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Diablo IV Diablo 4 Diablo Blizzard Blizzard Entertainment PS4 Xbox One PC
The Witcher Dizisinden Ne Beklemeliyiz? Fragmandaki Tüm Detaylar BLAST Pro Series Copenhagen 2019 Turnuvasının Şampiyonu FaZe Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Manhunt Three

5.11.2019 23:24:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: gokuba <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Manhunt Three Hocam sonda dediğin şu; "bunların hepsi düşünülerek dinlere yazılmış şeylerdir... " bana senin pek inanmadığını düşündürdü. Ayrıca Lilith neden hiç bir İslami kaynakta yok ?</blockquote> Lilith kadınları kapatmak ve aşşağılamak isteyen arap kafasına pek uygun değildi sanırım, sonuçda kendisi cinsel bir ikon, sexe ve cinselliğe hastadır :) Ayrıca Senin dininde Adem varsa Lilith'de vardır, çünkü Adem gibi argümanlar Tevrat ve İncil'den Kur-an'a alınmıştır, din kotarıcıları orada yazılanları kendi islam dedikleri dinlerine yamadılar. Onların diniyle din uydurup, daha sonra onların dininden aldığın argümanların bir kısmını kafana göre inkar edemezsin. :) Ben şunu beğendim sadece bununla yıkayalım çocukların beynini diyemezsin :) Araştırınca çıkar çünkü.
Dinsiz iken bu kadar dini bilgilere takılmanda biraz ilginç. Genelde dinsizler önceden çok inançlı iken biraz araştırınca bilgilere biraz boğulunca, kendilerini bir şey sanıp üstün ve farklıymış gibi dinlere karşı savaş açarlar.

BSC Misafiri

4.11.2019 15:12:19

0
Ben beğendim

BSC Misafiri

4.11.2019 15:12:13

0
Çizimler ve karakter tasarımları bence üçüncü göre çok daha iyi duruyor.

BSC Misafiri

4.11.2019 15:10:41

0
@Shaped-wussy grafikler cilalanacaktır son hali değil tabiki. Ayrıca mekan ve skilllerdeki gerçekçiliği beğendim ben. Ayakları yere basan bir oynanış olmuş. Bence umut vaadediyor

BSC Misafiri

4.11.2019 15:10:23

0
kanka iyi misin gel otur bi nefes al. Delirmiş gibisin

BSC Misafiri

4.11.2019 14:40:03

0
Adamın lilith fetişi var ve bundan bize ne? Konunun içine etmişiniz, işin garibi BSC'den ses yok.

Ziromen

4.11.2019 12:58:13

0
Oyunun renk tonu diablo 3 e göre daha karanlık olmuş.

setokaibaadnan

3.11.2019 22:02:09

+2
diablo 3 dlc gibi duruyor (+ grafik )

-OdATA-

3.11.2019 19:50:23

+1
@gokuba bu lilith ile senin aranı yapmak lazım. dikkat et çok sert hatundur.

gokuba

3.11.2019 19:46:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: kamisama- Her Diablo konusunun altında niye din tartışması çıkarmaya çalışıyorsun arkadaşım ? Sorunlu musun ?
Sanane? :) Sorunlu olsam ne yapacaksın? Sanane? Seni Lilith'e havale ediyorum :)

kamisama-

3.11.2019 19:21:47

+4
Her Diablo konusunun altında niye din tartışması çıkarmaya çalışıyorsun arkadaşım ? Sorunlu musun ?

-OdATA-

3.11.2019 18:50:57

+1
Bethesda'nın fallouta yaptığı şeyi yapmaya tıpaları yemiyor mu? millet kızar diye korkuyorlar ama sene 2020'ye geliyor bence dönüşüm zamanı geldi de geçiyor. oyun diablo 1 ya da 2 havasında değil.3. oyun gibi pavyon ışıklarıyla süslü değil ama ürpertici hava yok. sinematik trailera aldanmayın tam ubisoft işi.

gokuba

3.11.2019 18:42:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: Midorima O dediğin imkansız hocam bunların zihniyeti bu. En küçük fırsatta islama b.k atmak. Adamın imzasına baksana dandik bir siyasi partiyle 1.5 milyar mensubu olan bir dini aynı kefeye koyuyor. Muhtemelen sana da alaycı bir cevap yazacak. Blokla geç.
Ah çocuklarım hiç bir şey bilmiyorsunuz...

Adol125

3.11.2019 18:40:43

+2
O dediğin imkansız hocam bunların zihniyeti bu. En küçük fırsatta islama b.k atmak. Adamın imzasına baksana dandik bir siyasi partiyle 1.5 milyar mensubu olan bir dini aynı kefeye koyuyor. Muhtemelen sana da alaycı bir cevap yazacak. Blokla geç.

gokuba

3.11.2019 18:39:04

+1
quote:

Orjinalden alıntı: MytHnfr <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: gokuba &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: MytHnfr Anlaşılan Diablo haberlerinin altında oyunla alakasız yorumlar görmeye devam edeceğiz. İnanıyorsun veya inanmıyorsun umurumda değil ki beni ilgilendiren bir mevzu değil ama benim dinim hakkımda bu kadar gevşek konuşma hakkını sana hiçbir şey vermez. 2-3 haberdir bekliyorum, yorum yapmayayım diyorum ama adam itinayla sallamaya devam ediyor. Haşa İslam uydurma ama kendi yaptığı yorumlar bilimsel bir kanıtmış edasıyla konuşuyor. Biz de biliyoruz Lilith'in hangi inançlarda var olduğunu hangilerinde olmadığını. Bunu yorum katmadan anlatmak bu kadar zor olmamalı.&lt;/blockquote&gt; Lilith hepinizi dininizle beraber kutsasın arkadaşlar :)</blockquote> Benim hoşuma gidecek yorum atmanı beklemiyorum ki senden. Ben nasıl yobaz olmadan sizlerin düşüncelerinize karşı saldırgan olmuyorsam sizlerden de benim inancıma aynı saygıyı göstermenizi bekliyorum.
Lilith'in senin günahlarını bağışlayacağına inanıyorum sevgili çocuğum. :)

MytHnfr

3.11.2019 18:30:12

+4
quote:

Orjinalden alıntı: gokuba <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: MytHnfr Anlaşılan Diablo haberlerinin altında oyunla alakasız yorumlar görmeye devam edeceğiz. İnanıyorsun veya inanmıyorsun umurumda değil ki beni ilgilendiren bir mevzu değil ama benim dinim hakkımda bu kadar gevşek konuşma hakkını sana hiçbir şey vermez. 2-3 haberdir bekliyorum, yorum yapmayayım diyorum ama adam itinayla sallamaya devam ediyor. Haşa İslam uydurma ama kendi yaptığı yorumlar bilimsel bir kanıtmış edasıyla konuşuyor. Biz de biliyoruz Lilith'in hangi inançlarda var olduğunu hangilerinde olmadığını. Bunu yorum katmadan anlatmak bu kadar zor olmamalı.</blockquote> Lilith hepinizi dininizle beraber kutsasın arkadaşlar :)
Benim hoşuma gidecek yorum atmanı beklemiyorum ki senden. Ben nasıl yobaz olmadan sizlerin düşüncelerinize karşı saldırgan olmuyorsam sizlerden de benim inancıma aynı saygıyı göstermenizi bekliyorum.

gokuba

3.11.2019 18:19:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: MytHnfr Anlaşılan Diablo haberlerinin altında oyunla alakasız yorumlar görmeye devam edeceğiz. İnanıyorsun veya inanmıyorsun umurumda değil ki beni ilgilendiren bir mevzu değil ama benim dinim hakkımda bu kadar gevşek konuşma hakkını sana hiçbir şey vermez. 2-3 haberdir bekliyorum, yorum yapmayayım diyorum ama adam itinayla sallamaya devam ediyor. Haşa İslam uydurma ama kendi yaptığı yorumlar bilimsel bir kanıtmış edasıyla konuşuyor. Biz de biliyoruz Lilith'in hangi inançlarda var olduğunu hangilerinde olmadığını. Bunu yorum katmadan anlatmak bu kadar zor olmamalı.
Lilith hepinizi dininizle beraber kutsasın arkadaşlar :)

MytHnfr

3.11.2019 18:15:35

+3
Anlaşılan Diablo haberlerinin altında oyunla alakasız yorumlar görmeye devam edeceğiz. İnanıyorsun veya inanmıyorsun umurumda değil ki beni ilgilendiren bir mevzu değil ama benim dinim hakkımda bu kadar gevşek konuşma hakkını sana hiçbir şey vermez. 2-3 haberdir bekliyorum, yorum yapmayayım diyorum ama adam itinayla sallamaya devam ediyor. Haşa İslam uydurma ama kendi yaptığı yorumlar bilimsel bir kanıtmış edasıyla konuşuyor. Biz de biliyoruz Lilith'in hangi inançlarda var olduğunu hangilerinde olmadığını. Bunu yorum katmadan anlatmak bu kadar zor olmamalı.

Un4Given-

3.11.2019 18:01:13

+1
Oyun konusunu da üstünkörü bilgilerle din tartışması yapıyorsunuz ya pes. Burası oyun platformu bari burada bu tür konular olmasın eğlencenize bakın. Blizzard ın pek hata yapma lüksü kalmadı. Umarım bu sefer bekleneni verir.

gokuba

3.11.2019 17:02:19

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three Hocam sonda dediğin şu; "bunların hepsi düşünülerek dinlere yazılmış şeylerdir... " bana senin pek inanmadığını düşündürdü. Ayrıca Lilith neden hiç bir İslami kaynakta yok ?
Lilith kadınları kapatmak ve aşşağılamak isteyen arap kafasına pek uygun değildi sanırım, sonuçda kendisi cinsel bir ikon, sexe ve cinselliğe hastadır :) Ayrıca Senin dininde Adem varsa Lilith'de vardır, çünkü Adem gibi argümanlar Tevrat ve İncil'den Kur-an'a alınmıştır, din kotarıcıları orada yazılanları kendi islam dedikleri dinlerine yamadılar. Onların diniyle din uydurup, daha sonra onların dininden aldığın argümanların bir kısmını kafana göre inkar edemezsin. :) Ben şunu beğendim sadece bununla yıkayalım çocukların beynini diyemezsin :) Araştırınca çıkar çünkü.

Manhunt Three

3.11.2019 14:37:46

+1
Hocam sonda dediğin şu; "bunların hepsi düşünülerek dinlere yazılmış şeylerdir... " bana senin pek inanmadığını düşündürdü. Ayrıca Lilith neden hiç bir İslami kaynakta yok ?

gokuba

3.11.2019 12:11:38

+2
BLESSED MOTHER, SAVE US!! Adem'e boyun eğmeyen, islam dinine göre secde etmeyen, Adem ile eşit olduklarını söyleyen, tanrıya posta koyan ve cennetten kovulan şeytan?? Bir yerlerden tanıdık geldi:) Kuran’da Havva ismi ile karşılaşmayız. Havva Kuran’da Adem’in eşi olarak tasvir edilir. Havva özel ismi Tevrat kaynaklıdır. Ama Kur-an'nın temel aldığı Tevrat’ın Adem ile Havva hikayesini ele alışı islamiyettekinden bariz derecede farklıdır. Tevrat’ta direk bahsedilmesede, yahudi dini kaynağı Talmud’a göre; ilk bölümde anlatılan Adem’in eşi Lilith, ikinci bölümde bahsedilen Adem’in eşi ise Havva”dır. İyi ama, kimdir bu Lilith? Lilith, Adem’in Havva’dan önceki eşidir. Tanrı Lilith’i de Adem gibi toprak ve kilden yaratmıştır. Bu nedenledir ki, Lilith Adem ile kendisini eşit görür. Adem’e itaat etmez, onun altına yatmak istemez. Sonuç olarak cennetten kaçarak Kızıldeniz’deki şeytanların yanına gider. İblis ile yaşadıkları yasak ilişkiler sonucu hergün 100 çocuk (bu çocuklar cin, şeytan, vampir, vb. olarak tasvir edilir.) doğurur. Tanrı, Lilith’in gidişinden sonra yalnız kalan Adem için onun kaburga kemiklerinden itaatkar Havva’yı yaratır. Adem hemen Lilith’i unutup Havva’ya sarılır. Bunun üzerine Lilith çok sinirlenir ve intikam almak için sevgilisi İblis’in şekline girerek cennete kaçak olarak girer. Havva’yı kandırarak, Adem ile Havva’nın yasak meyvayı yemelerini sağlar. Sonuç olarak, Adem ile Havva cennetten kovularak ölümlü olurlar. Ancak, Lilith yasak meyvayı yemediği için ölümsüz kalır. Daha sonra, Lilith ve Lilith’in çocukları Adem’in soyundan gelenlerin başına musallat olur. Bu arada tanrı Lilith’i durdurmak için üç melek gönderir. Melekler Lilith’e eğer geri dönmezse hergün bir çocuğunu öldüreceklerini söylerler ve geri dönmediği, tanrıya ve Adem’e itaat etmediği her bir gün için bir çocuğunu öldürürler. Bunun üzerine Lilith, Adem ile Havva’nın soyundan gelenlerin çocuklarını öldürmeye başlar. Rivayete göre, erkekleri doğduktan 8 gün, kızları ise 20 gün içinde öldürmeye çalışır. Lilith ile ilk olarak, Gılgamış Destanı’nda gecelere ve yeraltının karanlıklarına hükmeden kötü bir dişi karakter olarak karşılaşırız. Sümer, Babil ve Pers mitolojilerinde ise Lilith; vampir kadın, baykuş ve yılan olarak tasvir edilir. Ayrıca eklemek istediğim bir diğer inanışa göre; Lilith geceleri Adem ve Havva’nın soyundan gelen erkeklerin rüyasına girer. Onlara erotik rüyalar göstererek spermlerini çalar. Daha sonra bu spermleri vampir, kurtadam, şeytan ve cin gibi kötü yaratıklar doğurmak için kullanır. ( ( Dikkat edin Lilith'e MOTHER diyorlar :) ) Bu nedenlere bağlı olarak, Lilith için “Kutsal Fahişe” benzetmesi yapılır. Al karısı dedikleri Bütün bunlara ek olarak, Lilith islamiyette yer almamasına rağmen, Türk Mitolojisinde çocukları öldüren hamile kadınalara musallat olan “Albastı ya da Al Karısı” ismiyle kendine bir yer bulmuştur. Türklerde al basmasın diye lohusa kadının yanına Kuran konulur veya lohusa kadın kırmızı kurdela takar. Yine buna benzer olarak, lohusa kadın yalnız bırakılmaz. Çünkü, Lilith’in, yani Türk Mitolojisindeki ismiyle Al Karısının yeni doğan çocuğa zarar vermesinden korkulur. Sonuç olarak, Adem’in ilk karısı Lilith; ilk asi dişi olarak betimlenebilir. Ancak, bunların yanında bütün kötü varlıkların anası ve bizim soyumuzun düşmanıdır. Aslında buradaki tezgahda kadınların erkeğe itaatkar olması isteniyor ve Lilith tipi eşitlik, hak ve özgürlük arayan kadınları böyle büyük bir şeytana benzetiyor, bunların hepsi düşünülerek dinlere yazılmış şeylerdir... Kaynaklar: ^ Tevrat ^ Judit M. Blair De-Demonising the Old Testament - An Investigation of Azazel, Lilith, Deber, Qeteb and Reshef in the Hebrew Bible. Forschungen zum Alten Testament 2 Reihe, Mohr Siebeck 2009 ISBN 3-16-150131-4 ^ Babylonian Talmud Niddah 24b, Babylonian Talmud Shabbat 151b, Babylonian Talmud Baba Batra 73a - 73b, Babylonian Talmud Erubin 100b. Artscroll Schottenstein Talmud Bavli ISBN 1-57819-067-3 ^ İbrani Mitleri-Robert Gravers, Raphael Patai "Tekvin ve Yaratılış Kitabı 2009 basısı sayfa. 103-104 ISBN 978-975-4688-5-04 ^ Gılgamış destanı, Kabala, Talmud ve Ölü deniz tomarları

Guest-72F89107A

3.11.2019 00:14:14

+4
O ateş efekti nedir öyle ps2 döneminden kalma.Wow'un iğrenç grafikleri neyse de bu oyun sıfırdan yapılıyor.Resmen mobil oyunu diablo 4 diye pc'ye getirip hype yapmaya çalışıyorlar.

akilsizadam

2.11.2019 23:24:38

+1
Kasım 2020 iyimser geliyor bana. 2021de de bu nesile oyun çıkabilir, ciddi bir kullanıcı kitlesi var sonuçta
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo IV
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız