Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 3'ün PS3 Özellikleri Bu Videoda Tanıtılıyor


     Diablo 3'ün Playstation 3 sürümünün özellikleri bir video ile tanıtıldı. Online bağlantının zorunlu olmadığı oyunun Playstation 3 sürümünün kontrol konusunda da bize pek zorluk yaratmayacağını bu videoya bakarak da söyleyebiliriz. Zaten Blizzard yetkilileri de konsola oyun geliştirme konusunda çok eskiye dayanan deneyimlere sahip olduklarını belirtiyorlar.
 
    Öncelikle videoda oyunun yepyeni bir kullanıcı arayüzüne sahip olduğu belirtilmiş. Bunun yanı sıra doğrudan kontrol sistemi üzerinde durulmuş. PC'de ise karakterler tıkladığımız yere doğru gidiyorlardı. 
 
    Bu videoda 5 farklı sınıftan da oynanış sahnelerine yer verilmiş. Gördüğümüz kadarıyla Diablo 3'ü konsolda da yeterince hızlı bir şekilde oynama imkanımız olacak. Bu arada oyunun offline olarak 4 kişilik co-op desteğine sahip olacağını da belirtelim. Oyunun bu özelliği büyük ilgi görecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG PS3 PS4
SEGA'dan PS3 ve Vita için Futbol Oyunu ArmA 3'ün Alpha Sürümüne Güncelleme Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Stygián

26.3.2013 16:05:47

0
Bana hala konsolda diablo ters geliyor.

bilmemikk

26.3.2013 13:30:08

0
AH, cross platform ve RMAH olmayacağı açıklandı.

gageracer

26.3.2013 13:23:51

0
birkaç sorum var: 1- Oyunda Yine Açık Arttırma olacak mı? 2- Oyun PC ile çapraz platform olarak çalışacak mı? 3-Oyunda Gerçek para ile alışveriş olacak mı?

rambocuk

26.3.2013 11:06:00

0
Ya en azından türkçe alt yazı olsa ne yaptığımızı bilsek

Wayward Son

26.3.2013 11:05:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka Aklıma Dragon Age: Origins'in PC ve konsol versiyonları arasındaki fark geldi. Diablo 3'te aslında o kadar fark yok ama videoda özellikle AoE büyüleri göremedim ve en çok merak ettiğim kısım da açıkçası bu. Her ne kadar aksiyona abanmış Hack'n Slash olsa da Diablo 3'te az çok taktik yapabiliyorsunuz ve bunda nokta atışı büyüler ve saldırılar çok önemli yer kaplıyor. Muhtemelen bu kısmı PS3'te biraz eksik kalacak ama geri kalanlar gayet güzel gözüküyor. Tabi bir de offline olarak 4 kişi co-op özelliği de kafamda soru işaretleri oluşturdu. Çok güzel düşünülmüş ve sorunsuz aktarılabilirse birçok kişiyi kendine bağlar diye tahmin ediyorum. Fakat özellikle ranged class'larda aynı kamera içerisine 4 kişinin sığdırılması da taktiksel oynanışı engelleyecek, gerektiğinde ardına bakmadan kaçmayı zorlaştıracaktır. Umarım sorunsuz ve ismine yakışır bir oyun çıkartırlar.
Şöyle düşünüyoru, PS2'de Baldur's Gate ve türevleri vardı Hack'n Slash olarak. Gayet kolaydı oynanış açısından. Ha oyun çok mu iyiydi? Değildi ancak oynanabiliyordu rahat rahat. AoE büyüleri için kısa süreli bir "Bullet Time" iyi gider diye düşünüyorum; büyü aktif hale geldiğinde kullanılacağı alanın rahatça seçilebilmesi için Bullet Time devreye girer ve bam :) Konsola özel böyle bir şey olabilir. Neticesinde mouse ile stick hızı bir değil. Diablo 3'ün de videolarda gözüktüğü üzere gayet iyi olacağını düşünüyorum. Zaten ilk kez Diablo 3-Konsol muhabbetleri çıktığında BG örneğini vermiştim. Ancak benim de 4 kişi local co-op için tereddütlerim var. Değil 4 kişi, 2 kişi bile karmaşa olur. Eğer Sony 3D monitöründe yaptığı gibi her bir gözlüğe farklı ekran olayını burada kullanırsa çok rahat kotarırlar 4 kişilik local olayını.

musAKka

26.3.2013 10:41:06

0
Aklıma Dragon Age: Origins'in PC ve konsol versiyonları arasındaki fark geldi. Diablo 3'te aslında o kadar fark yok ama videoda özellikle AoE büyüleri göremedim ve en çok merak ettiğim kısım da açıkçası bu. Her ne kadar aksiyona abanmış Hack'n Slash olsa da Diablo 3'te az çok taktik yapabiliyorsunuz ve bunda nokta atışı büyüler ve saldırılar çok önemli yer kaplıyor. Muhtemelen bu kısmı PS3'te biraz eksik kalacak ama geri kalanlar gayet güzel gözüküyor. Tabi bir de offline olarak 4 kişi co-op özelliği de kafamda soru işaretleri oluşturdu. Çok güzel düşünülmüş ve sorunsuz aktarılabilirse birçok kişiyi kendine bağlar diye tahmin ediyorum. Fakat özellikle ranged class'larda aynı kamera içerisine 4 kişinin sığdırılması da taktiksel oynanışı engelleyecek, gerektiğinde ardına bakmadan kaçmayı zorlaştıracaktır. Umarım sorunsuz ve ismine yakışır bir oyun çıkartırlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız