Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 3'ün "1.0.4" Yaması Bu Ayın Sonunda Geliyor


     Diablo 3'ün geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve oldukça geniş kapsamlı olacağı söylense de pek detay verilmeyen "1.0.4" kodlu güncellemesinin çıkış aralığı belli oldu. Blizzard Halkla İlişkiler Müdürü Bashiok tarafından atılan bir tweet'e göre 1.0.4 güncellemesi ağustos ayının dördüncü haftasında yayımlanacak.
 
     Bu güncellemenin, senaryo modundan daha az tercih edilen co-op moduna bazı önemli özellikler ekleyeceği söyleniyor. Ayrıca her güncellemede olduğu gibi bu güncellemede de bazı hatalar giderilecektir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG 1.0.4 update august 1.0.4 yama güncelleme co-op
Battlefield Serisi 10. Yılını Kutluyor Gamestop, Amerika'nın En Çalışılmayası 10. Şirketi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zenapyus

15.8.2012 11:35:56

0
dostlarım siz yanlış yoldasınız..adam 10 milyon sattımı? sattı...real money action house'dan da götürüyo...istediğini fazlasıyla elde etti..şimdi nasıl daha yolarım bunları hesabında..güncellemeler..2 tane expension pack te pastanın çileği işte..yerseniz..ulan 4 yıl bekliceksin 2 ayda sıkılacaksın dese biri evvelden sapıkmısın derdim :)..olaya bak

a_e_b

13.8.2012 21:25:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: cerrahpasaa ya allah aşkına ne pvp si bekliyorsunuz. oyun bot bug hata dan geçilmiyor rmah la birlikte oyunu sömürdüler resmen. 1 aydır oynamıyorum aklıma bile gelmiyor hiç aramıyorum o kadar sogumuşum oyundan. pvp bu şartlarda gelmesini bekliyorsanız size gülüyorum sadece. Oyun tam sürüm degil sanki beta oynuyoruz. pvp bekleyenlere allahtan sabır diliyorum bir kaç sene sonra belki kavuşursunuz.!
Valla hocam ne desen haklısın fakat eski günlerin hatırına ben hala bekliyorum.

cerrahpasaa

13.8.2012 20:35:52

+1
ya allah aşkına ne pvp si bekliyorsunuz. oyun bot bug hata dan geçilmiyor rmah la birlikte oyunu sömürdüler resmen. 1 aydır oynamıyorum aklıma bile gelmiyor hiç aramıyorum o kadar sogumuşum oyundan. pvp bu şartlarda gelmesini bekliyorsanız size gülüyorum sadece. Oyun tam sürüm degil sanki beta oynuyoruz. pvp bekleyenlere allahtan sabır diliyorum bir kaç sene sonra belki kavuşursunuz.!

resh_aykut

13.8.2012 18:58:35

0
Pvp yine mi yok : Fail .

a_e_b

13.8.2012 18:15:09

0
Hocam ben ümidimi kesmiş değilim en azından pvp'yi bekliyorum. Ancak pvp geldikten sonra sağlıklı bir şekilde yorum yapabiliriz.

cemmedagon

13.8.2012 17:14:35

+1
İçine ettiniz efsanenin hala patch diyorsunuz ! Yuh!! Okadar kızgınımki bu blizzard da!!Resmen çoluk çocuga heba edilen bir oyun var karşımızda !!

Jeebs

13.8.2012 15:58:41

0
Guncelleme icerigi epey ilginc, aslinda oyunun basindan bu yana olmasi gereken detaylar ama bu saatten sonra "ACTIVISION"/Blizzard in amacinin buyuk bir kitleyi oyuna dondurmekten cok Guild Wars 2 cikisini ne kadar baltalarim yonunde bir strateji olacagini dusunuyorum. Zira guncellemenin ay sonuna birakilmasi ve WoW pre-expansion eventlerinin de ay sonuna yakin zamanda baslayacak olmasi hersekilde bunu gosteriyor. Blizzard'in bu tutumlari pek hosuma gitmiyor.

BSC Misafiri

13.8.2012 15:30:20

+1
Diablo III komada hayata dönme ihtimali çok düşük. Oyuncular lehine radikal değişiklikler yapılmaz ise hakikaten BlizZART tarihinin ilk epic fail'ina imza atmış olacak gözüküyor.

BSC Misafiri

13.8.2012 13:49:45

0
Çevremdeki tüm DiabLo III kullanıcıları oyunu oynamayı bıraktı. Tek karakterle level 60 olduktan sonra başka karakterle başlama isteği oyun bize sunamadı. Şuanda hiçbir yerde satışları ilk 10 da değil. İnanılmaz bir oynayan düşüşü yaşıyor. Blizzard 6 ay içinde önemli bir içerik ve değişiklik sunmaz ise şu ana kadarki en kısa süreli oyununu sunmuş olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız