Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 3 Sınıfları Yavaştan Değişmeye Başladı

Yapılan değişikliklerin tüm listesi bugün yayınlanacak.
 
     Diablo 3'ün ilk hotfix güncellemeleriyle birlikte oyundaki sınıflara ufak değişiklikler geldi. Bunların tamamı açıklanmamış olsa da resmi olaran Monk'un gücünün biraz geri çekildiği belirtiliyor.
 
     Hotfix'le ilgili ilk açıklama Blizzard forumlarında açılan konulardan sonra yapıldı. Oyuncular Wizard'ın Force Armour Rune'unun kaybolmasından sonra konu açarak tartışmaya başlamıştı. Aynı şekilde Demon Hunter'da da değişiklikler meydana gelmiş. Gelen resmi açıklamada ise Monk ve Barbarian sınıflarının Damage açısından diğer sınıfların gerisinde kaldıklarını, zamanla ve yaptıkları araştırmalarla daha dengeli bir oyun deneyimi sağlayacakları belirtildi.
 
     Monk'un ise Mantra of Healing Skill'inin Boon of Protection Rune'una kısıtlama getirildi. Açıklamada oyunculara bu Rune'u kullanmamaları ve gelecekte yenisiyle değiştirilinceye kadar beklemeleri tavsiye edildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG
Lost Planet 3'den 12 Yeni Ekran Görüntüsü! GR:Future Soldier Zorunlu Yükleme Gerektiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rash_x

24.5.2012 07:39:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: cino48 ya yapmayın monka dokunmayın bence iyi iş görüyo demon hunterın bence gücünü biraz büyütseler iyi olur
Demon Hunter ne kadar vursun daha istiyorsun ? 60 lvl DH var Weaponlar haric üzerimdeki herşey çöp sadece mavi 670 dmg veren v tek %50 crit dmg bonus veren bir 2 hand crossbow- iyi birde quiver var bnde hell deki abartısızı tüm moblara tek atıyorum. İmpale + crit rune ile 90k crit atıyorum tek atışta singel target.. %200 dmg bonusum ve oyunda hicbir zevk almadım buraya kasana kadar. İnferno act 1 Quest 3 te zorlandım sebebi de üzerimde armor resistance fln yok diye çok kolay ölüyorum, Çok uzun mesafeler kite lamak zorunda kaldığmdan baydı ve item kasmaya başladım hell de. DH ye nerf gerekli evet kabul ediyorum kesinlikle ama defansif olarak kite lamak dışında biraz da dayanıklılık versinler. 3 saniye immune ile prep kullanmaktan sıkıldım başka bir def şekli yok zaten. Hell mode dan sonra kullandığınız defansif skiller malesef fix olmuş. Viable build ler zor acıkcası oyundaki elite lara bakacak olursak. Bence elite ları nerfleyip boss fightları zorlaştırsınlar. Elite keserken daha çok zorlanıyor herkes ve ciddi bir de şikayet var. Boss lar aşırı kolay. Elitelara kıyaslanmayacak derecede. Wizard Solo Diablo kesti mesela. Blizz-D3 forumlarında top topic oldu adam.

BSC Misafiri

23.5.2012 18:22:20

0
Şu "diablo benzeri bedava oyun" diyen adamı alın dışarı.

BSC Misafiri

23.5.2012 13:38:23

-3
Diablo benzeri bedava oyun. http://www.youtube.com/drakensangonline

BSC Misafiri

23.5.2012 13:37:33

0
isabet olmuş çünkü monkla normali sadece mouse kullanarak bitirdim. en azından diabloda falan bi pot basarım ya da seri skill atarım demiştim ama hiç olmadı...anca diğer zorluklarda zevk vermeye başlıyor ama zaten bitirdiğim hikaye üzerinden oynamak da açıkcası bazen sıkıcı olabiliyor, insan yaptığı şeyi tekrar tekrar yapmaya üşeniyor, ilk oynamanın heyecanını veremiyor

uranus666

23.5.2012 12:25:29

0
Monk ileriki zorluk seviyelerinde en zor kasılan sınıflardan,bir dünya şikayet var bununla alakalı, bahsettikleri skill en çok tercih edilenlerden,onu kulanma ne demek ?

cino48

23.5.2012 12:11:59

-2
ya yapmayın monka dokunmayın bence iyi iş görüyo demon hunterın bence gücünü biraz büyütseler iyi olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız