Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil's Third'ün Platformu Henüz Belirlenmedi


   
     Ninja Gaiden ve Dead or Alive serileri ile tanıdığımız Tomonobu Itagaki, yeni oyunu Devil's Third'ü hangi platforma çıkaracağına henüz karar vermediğini söyledi.
 
     Tecmo'dan ayrılmasının ardından Valhalla Entertainment'i kuran Itagaki, Devil's Third adında bir oyun üzerinde çalıştığını açıklamıştı. 2012 yılında piyasaya çıkarılması planlanan bu oyunun henüz %10'luk bir kısmı tamamlanmış.
 
     Projenin erken aşamasında olan Itagaki, oyunu henüz hangi platforma çıkaracaklarına karar vermediklerini söyledi. Daha önceki oyunlarını Xbox öncelikli çıkaran yapımcı yine böyle bir yola yönelebilir mi bilemiyoruz, ama bağımsız bir stüdyonun böyle bir riski alması hiç de kolay değil.
 
     3DS ve PSP 2 ile ilgili sorulan sorulara soğuk yaklaşan yapımcı, oyunlarının daha fazlasını amaçladığını vurguladı. Ayrıca Itagaki'nin PS3 ve Xbox 360'ta 3D desteğine de "neden olmasın" havasıyla bakması da bu özelliği henüz düşünmediğini gösteriyor.
 
     Saf bir aksiyon oyunu olacak izlenimi veren Devil's Third'ü Ninja Gaiden'e hayat veren ve Dead or Alive'ı yaratan kişinin geliştirmesi elbette memnun edici, fakat piyasanın da çok değiştiğini göz önüne almak gerek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Devil's Third Valhalla Games Studios THQ TPS Shooter Xbox 360 Playstation 3 Itagaki
Naughty Dog'un Yeni Oyunu Move Desteklemeyecek Child of Eden'ın 3DS veya Wii'ye Çıkma Şansı Yok

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil's Third
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız