Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil's Third'ü 2013'e Kadar Göremeyeceğiz

Devil's Third ile ilgili bilinenler şimdilik çok sınırlı.
 
    Geçtiğimiz günlerde %30'unun bittiği açıklandığı Devil's Third, sanki yapım aşaması hızlı gidiyormuş gibi bir izlenim vermişti. Valhalla patronu Tomonobu Itagaki ise bugün oyunun çıkışıyla ilgili üzücü bir bilgi sundu.
 
    E3'te oyunuyla ilgili açıklamalar yapan Itagaki, Devil's Third'ün oynanış mekanizmasının tamamlandığını söylemişti. %30'luk bir bölümü tamamlanan oyun için Itagaki, bu beklenen yapımı 2013'ün ilk çeyreğine kadar göremeyeceğimizi dile getirdi.
 
    Eylül ayında düzenlenecek Tokyo Game Show'da ayrıntılı ilk bilgileri verilecek olan oyunun ayrıca onaylanan multiplayer'ı da fuar alanında gösterilecek.
 
    Itagaki, çıkış tarihi konusunda üzerken, bir güzel haberi de sona sakladı. Oyunun Wii U'ya gelebileceğini belirten Itagaki, Wii U'yu şimdiden bekleyenleri sevindirmiş olmalı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Impress Watch çıkış tarihi wii u Devil's Third Valhalla Games Studios THQ TPS Shooter Xbox 360 Playstation 3 Itagaki
Dissidia: Final Fantasy, Şimdilik PS3'e Gelmiyor Shadow of the Colossus'un Gizli Sonu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

M.A.N.G.A.K.A

14.6.2011 13:48:24

+1
Itagaki kötü oyun yapmaz. Team ninja'dan ayrıldı adam hırslandı. Ninja Gaiden'dan daha iyi bir IP ortaya çıkarmadan pes etmez.

gamer-x

14.6.2011 13:44:25

+2
sanki şahaser yaratcaklar 2013 de nesi oluyor; ne kadar uzun sürerse oyunun yapım aşaması o oyunun iyi olduğunumu gösterir ? ozaman duke nukem ne olcak :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil's Third
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız