Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil's Third'te Split-Screen Özelliği Bulunmayacak


      Geçtiğimiz günlerde Devil's Third'ün tasarımcısı Tomonobu Itagaki, oyunun Wii U kontrolcüsü ile çok da rahat oynanılmayacağı yönünde açıklama yapmıştı. Aynı isimden oyun hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor.
 
       Itagaki bu sefer Devil's Third'te online veya offline hiçbir şekilde split-screen co-op bulunmayacağını açıkladı. Bunun yanında oyunun multiplayer modunda da sesli chat özelliği bulunmayacak. Buna sebep olarak ise bant-genişliğinin kısıtlı olması gösteriliyor.
 
        Devil's Third'ün Wii U'da 30 fps'de çalışacağını belirtelim. Itagaki, oyunda Wii U'nun gücünü tam olarak değerlendirdiklerini dile getiriyor. Son olarak yapımcı ekip oyunu oynayacak oyunculara kablolu internet kullanmasını öneriyor çünkü sunucularda on binlerce oyuncu bulunacakmış. Wii U'ya özel olarak gelen Devil's Third, 28 Ağustos'ta çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com Devil's Third Valhalla Games Studios TPS Shooter Itagaki nintendo wii u wii u
Bu Mod ile Doom İçinde Doom Oynayabilirsiniz Ultra Street Fighter IV Hafta Sonu Boyunca Steam'de Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil's Third
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız