Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil's Third 2012 Yılında Çıkacak


 
     Ninja Gaiden ve Dead or Alive gibi ünlü oyunları ile tanıdığımız Tomonobu Itagaki'nin yeni oyunu Devil's Third, GT TV'de duyurulmuştu. Itagaki'den beklenen bir çılgınlıkta olan bu oyunun çıkış tarihi de ortaya çıktı.
 
       THQ'nun açıklamasına göre Darksiders 2 ve Saint’s Row 3 ile birlikte Devil's Third de 2012 yılında piyasaya çıkacak. Tomonobu Itagaki ve Valhalla Game Studios'un üzerinde çalıştığı tek oyun olan Devil's Third'ün bu kadar geç piyasaya çıkacak olması firmanın eleman sayısının az olması ve Itagaki'nin oyun üzerinde daha fazla çalışmak istemesi olabilir.
 
      Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanan oyun belki Ninja Gaiden'deki o büyük etkiyi yaratamayacak, ama hızlı aksiyon yapısıyla ilgi çekici olacağını düşünüyorum.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Devil's Third Valhalla Games Studios THQ TPS Shooter Xbox 360 Playstation 3 Itagaki
Ninokuni Playstation 3 İçin Duyuruldu Microsoft, Sonic'in Doğum Gününü Kutluyor

On.E

23.6.2010 16:48:49

0
Geç çıkıyormuş 2011 olsa daha iyi olurdu Red Faction ile birlikte çıkarlardı 2012 THQ için iyi geçecek gibi..Özellikle Darksiders 2 ilkini geçerse çok iyi bir oyun olur...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil's Third
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız