Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex: The Fall'un JailBreak Sorunu Düzeliyor


     Eidos Montreal tarafından iOS cihazlar için hazırlanan Deus Ex: The Fall'u jailbreak yaptırdıkları cihazlarda oynamak isteyen kişiler bir sürprizle karşılaşmışlardı. Oyunda Jailbreak'li cihazlarda ateş edemiyordunuz.
 
     Şimdi yayıncı Square Enix korsana karşı alınan bu karardan vazgeçmiş gibi görünüyor. Jailbreak'li cihazlarda oyunu orijinal olarak satın alma ihtimalimizi de düşünen firma (ki orijinal alsanız bile cihazınız jailbreak'li ise ateş edemiyordunuz) bu kısıtlamanın bir güncelleme ile kaldırılacağını açıkladı.
 
    Güncellemenin kısa bir süre sonra yayınlanması bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak justpushstart Deus Ex Deus Ex the fall Aksiyon RPG Adam Jensen Eidos Montreal Square Enix
FF X / X-2'de International İçerikler Yer Alacak Tekken Revolution'a İki Yeni Karakter
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

thedeli

13.7.2013 19:16:11

0
25pp'yi indir, pc'ye kur, telefonunu tabletini neyse bağla, indir ve kur. JB'ye gerek yok! Araştır arkadaşım nette bu böyle, bende böyle kullanıyorum. Appsycr'ye gerek yok. Cydia'ya gerek yok. Hİçbir şey yapmana gerek yok.

omeriyibas

13.7.2013 17:55:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: thedeli Jailbreak'i "korsan" uygulama indirmek için mi yapıyoruz zannediyor bu aklı kıt arkadaşlar. 25pp ile zaten indiriyorsun, jb yapmana gerek yok. Biz tweak'ler için indiriyoruz. Başka programlar kurmak için..
arkadaşım crackli appsycr şart.... ama burada bunları anlatmanın anlamı yok... devopler hakkına giriyoruz bari utanmadan anlatmayalım...

thedeli

13.7.2013 10:45:22

0
Jailbreak'i "korsan" uygulama indirmek için mi yapıyoruz zannediyor bu aklı kıt arkadaşlar. 25pp ile zaten indiriyorsun, jb yapmana gerek yok. Biz tweak'ler için indiriyoruz. Başka programlar kurmak için..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: The Fall
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız