Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny'nin Yapım Ekibi 500 Kişilik


    Oyun sektörü geliştikçe sektöre yapılan yatırımlar da aynı oranda artıyor. Dolayısıyla artık AAA bütçeli oyunun yapımında çalışan ekiplerde yüksek haneleri görmeye başladık. Halo serisinin yapımcısı Bungie tarafından geliştirilen MMO oyunu Destiny'i geliştiren ekiple ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Game Informer'da yer alan yeni bir bilgiye göre Destiny 500 kişilik bir ekiple geliştiriliyor. Bu konuda en yüksek sayıyı GTA V'te 1000 kişi ile görmüştük.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MMO Bungie Destiny PS3 Xbox 360 PlayStation 4 Xbox One PS4
Star Wars 1313'ün Yönetmeni Sony'e Geçti Valve: "3. Parti Steam Controller Üretilebilir"

MaxKonsol

9.1.2014 09:29:33

0
GTA V çok güzel bir oyundu ama online pek sarmadı açıkçası..Online oyunda kazandığınız paralarla yapacak pek birşey yok.Saints row 3 gta 4 ten çok daha iyiydi.GTA 5 ise en iyi açık dünya oyunuydu.Ama arada geçen süreçte yine gta 5 i geçecek oyunlar olacaktır mesela watchdogs geçecektir.Satış rakamlarını geçemeyebilir ama yapım kalitesi olarak geçecektir diye düşünüyorum tabi bu durum gta 6 çıkana kadar birden fazla yapım gta 5 i geçer.Fakat rockstar her yaptığı yeni oyunda yine sektörün en iyisini ortaya koyar gibi geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız