Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Delta Force: Hawk Ops Oyunundan 5 Saatlik Oynanış Görüntüleri

 
 
Delta Force serisinin yeni oyunu olan Delta Force: Hawk Ops'tan yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu yeni içerik, YouTube platformunda bulunan Virgin Wizard adlı kanaldan geliyor ve içerikle beraber oyundan yaklaşık 5 saatlik bir oynanış görüntüsü elde edebiliyoruz.
 
Delta Force: Hawk Ops için beklentiler biraz düşük
 
 
 
Video içeriğine bakacak olursak Çince olduğundan dolayı pek bir şey anlamayabilirsiniz. Ancak buradaki temel husus görüntülere dikkat etmeniz. 5 saatlik oynanış videosu içerisinde iki farklı oyun modu sergileniyor. Bu nedenle beklediğiniz oyun hakkında birtakım bilgilere sahip olabilirsiniz.
 
Daha önce belirtildiğine göre Delta Force: Hawk Ops üç farklı oyun modu ile beraber oyunculara sunulacak. Bu modlar arasında Hazard Operations, Havoc Warfare ve Black Hawk Down yer alacak. İki mod içerisinde oyuncular 3 kişilik bir ekip oluşturabilecek ve burada zorlu görevlere atılacak. Akabinde görevleri tamamladıktan sonra da yeni teçhizatların kilidini açabilecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Delta Force: Hawk Ops
Diablo 4 Ray Tracing Desteğine Kavuşuyor: İşte Tarih Black Myth: Wukong Işın İzleme Desteğiyle Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.3.2024 11:28:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Amerikalıların skandallarını görüyoruz her yıl cod ve bf serisinde bence çinlilerede şans vermek gerekir ki hiç te fena durmuyor oynanisi cod + bf olmuş oyunda singleplayer + mp + hazard mode olucak üstelik free to play daha ne olsun hemen oynamadan laf atiyosunuz :)
Bu oyunu yapan firma COD mobile'i yapan firma. Sorun da Cod+bf olmasi. Delta force kendine ozgu bir oyundu.

BSC Misafiri

15.3.2024 23:55:23

0
Amerikalıların skandallarını görüyoruz her yıl cod ve bf serisinde bence çinlilerede şans vermek gerekir ki hiç te fena durmuyor oynanisi cod + bf olmuş oyunda singleplayer + mp + hazard mode olucak üstelik free to play daha ne olsun hemen oynamadan laf atiyosunuz :)

Dhalsim

15.3.2024 21:14:18

0
Delta Force ismi ağır gelmiş. Belki yeni oyuncular bilmeyebilir, Delta Force dedi mi çok acayip bir şey bekliyor insan. ama işte...

BSC Misafiri

15.3.2024 18:44:37

0
Amerikan ordusunun oyununu Cinliye yaptirirsan boyle olur. Cinli nereden bilsin Delta'yi Force'u.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız