Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Del Toro'dan Taptaze "InSANE" Açıklamaları

THQ yayıncılığındaki InSANE'in 2013 yılında çıkması bekleniyor.
 
     Her sinema severin kalbinde önemli bir yere sahip olan Meksikalı yönetmen Guillermo del Toro, bilindiği gibi üçleme olarak planlanan ve 2010 yılı Spike Video Ödüllerinde duyurduğu inSANE isimli oyunuyla video oyun dünyasına adım atacak.
 
     Red Faction serisiyle yakından tanıdığımız yapımcı Volition Games'le birlikte projesini hayata geçiren ünlü yönetmen, henüz emekleme aşamasında olan oyunu hakkında iştah kabartan açıklamalarda bulundu. Yeni nesille birlikte unutulmaya yüz tutmuş, korku türünde olan InSANE'in tamamlanmasına henüz bir kaç yıl olduğunu vurgulayan Del Toro: "Bunun için değecek" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:
 
" Çok iyi bir oyuncuyum ama bu işin içinde olmak daha farklı birşey ve öğrenmem gereken çok nokta var. Senaryo üzerinde haftalardır çalışıyoruz ve daha önce hiç bir oyunda görmediğiniz eşsiz, eğlenceli yaratık tasarımlarıyla uğraşıyoruz. Gerçekten de ama gerçekten de eğlenceli. Aksiyon yüklü olması yanı sıra çoğu yerde şok edici etkiler bırakacak. Üzerinde bir yıldır çalışıyoruz ve tamamlanması için 2-3 senemiz daha var. Sandbox türünüı benimsememiz gerekiyordu ve buna uygun mimarimiz hazır. H.P. Lovecraft'ın hikayelerini temel alan bir oyuna hazır olun !"
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Insane THQ Volition Korku Gullemero Del Toro
Age of Empires Online Bugün Başlıyor Magicka Satışları İyi Gidiyor

On.E

21.8.2011 23:38:53

0
Valla öbür nesilde korku türünü yaşatırsa bu seri yaşatır Del Toro'ya ve Volition'a güvenim tam..bakalım Sandbox vs. oynanışı da iyi olan bir oyun geliyor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Insane
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız