Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Defiance Yapımcısında Köklü Değişiklikler


    Rift'le birlikte oyun dünyasına başarılı bir giriş yapan Trion Worlds'ün kurduğu ikinci stüdyonun nimetlerinden Defiance, beklenenin çok altında kalan bir oyundu. Satış açısından pek iyi işler yapamayan Defiance'in yapımcı stüdyosunda köklü değişiklikler meydana geldi.
 
    Bugün gelen açıklamalara göre hem Defiance, hem de End of Nations'un yapımında görev alan Trion Worlds'ün San Diego stüdyoları kepenk indirdi. Bundan sonra firmanın sahip olduğu End of Nations, Rift, ArcheAge ve Defiance oyunlarının tümü, Redwood City'deki ana stüdyo tarafından yönlendirilecek.
 
    Ayrıca gelen bir diğer değişiklik haberi ise, tamamen şirket çapında. Belirtilenlere göre Rift'in baş yapımcılığını yapan Scott Hartsman, bundan böyle Trion Worlds'de CEO olarak görev alacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MMO SyFy Trion Worlds
Spelunky'nin PC Sürümü Çıkışını Yaptı Valve'ın San Francisco Stüdyosu Kapatıldı

BSC Misafiri

9.8.2013 13:39:29

-1
Trion yeni bir Blizzard olabilirdi. Oyunları çok başarılıydı ama zamanlaması yanlış oldu. Tüm oyunlar başarıyı yakalayamayan başka sansasyonel oyunların gölgesinde kaldı ve maalesef hak ettikleri noktaya gelemediler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Defiance ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız