Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deep Down'dan 3 Yeni Ekran Görüntüsü


     Capcom'un Playstation 4'e özel online JRPG oyunun Deep Down'a ait yepyeni oyun içi görseller Yoshinori Ono tarafından Twitter üzerinden yayınlandı. Bu görsellerde bir ejdere karşı savaştığımızı görüyoruz.
 
    Tamamen online temeller üzerine kurulacak olan Deep Down, 2094 yılında New York'ta geçiyor. Oyunun genel yapısı Monster Hunter, Dark Souls ve Shin Megami Tensei gibi oyunlardan izler taşıyor. İşte yeni görseller.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Deep Down Capcom Aksiyon Macera
Electronic Arts'ın Yeni CEO'su Belli Oldu Sega, Atlus'u Satın Alıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

turbo-powwer

18.9.2013 22:47:21

0
EDIT: Son fotolar fena değil

TheBladeRunner

18.9.2013 12:45:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri mekan aynı ama görsellerin grafik yönünden ilk video ile arasında dağlar kadar fark var. video ilk yayınlandığında dediğim gibi 2. killzone 2 vakası. peki neden bile bile o video unun oyun içi olduğunu söyleyip PS fanlarını şaha kaldırıyorsunuz. o kadar insana yazık değil mi. birde online geliyor, bence senaryo olması gerek. oyun aksiyon yani ben rpg gelir diye tahmin ediyordum inş. capcom bu oyunu da yüzüne gözüne bulaştırmaz.
nerde o daglar Kadar fark? birak daglar kadarini fark nerde?

BSC Misafiri

18.9.2013 10:49:02

0
mekan aynı ama görsellerin grafik yönünden ilk video ile arasında dağlar kadar fark var. video ilk yayınlandığında dediğim gibi 2. killzone 2 vakası. peki neden bile bile o video unun oyun içi olduğunu söyleyip PS fanlarını şaha kaldırıyorsunuz. o kadar insana yazık değil mi. birde online geliyor, bence senaryo olması gerek. oyun aksiyon yani ben rpg gelir diye tahmin ediyordum inş. capcom bu oyunu da yüzüne gözüne bulaştırmaz.

Metal-Gear

18.9.2013 09:14:33

0
Yapım aşamasında bir oyun için gayet gerçekçi gözüküyor, özellikle ejderha çok detaylı modellenmiş, 3. resimdeki alevler ve kıvılcım efektleri de çok güzel görünüyor, zaten yeni nesilde şu an grafikteki kalite bir tarafa, yapılan tüm oyunların gösterimlerinde görsel efektler çok dikkat çekiciydi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deep Down
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız